Ξέχασε το "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο" και φέρεται να επιτέθηκε σε κοπέλα που απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα σε παραλία στα Χανιά!

Ο λόγος για ιδιοκτήτη καντίνας που αν και ο ίδιος, στην καντίνα του δε σέρβιρε φαγητό αλλά μόνο καφέ και αναψυκτικά, «θίχτηκε» επειδή η παρέα έκανε το … λάθος να αγοράσει ένα club sandwich από άλλο μαγαζί.

Το περιστατικό κατήγγειλε ένα από τα μέλη της παρέας. Σύμφωνα με αυτήν, όλα έγιναν την Κυριακή, με τον ιδιοκτήτη της καντίνας μαζί με μέλη της οικογένειάς του, να επιτίθενται σε παρέα γυναικών, επειδή κάποιες εξ αυτών είχαν μαζί τους σάντουιτς μιας και η κουζίνα της καντίνας εκείνη την ώρα ήταν κλειστή. Είχαν αγοράσει, ωστόσο, από την καντίνα καφέδες και μπύρες.

Η γυναίκα που δέχτηκε τη βίαιη επίθεση, σύμφωνα με έγγραφη καταγγελία που σήμερα κυκλοφορεί στα social media, η παρέα μετά από το περιστατικό και υπό το φόβο νέας επιθέσεως, αποχώρησε εν μέσω ύβρεων και απειλών και συνόδευσαν τη γυναίκα που είχε δεχθεί τις γροθιές στο νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε ότι είχε κακώσεις αλλά και ρωγμώδες κάταγμα σε δάκτυλο του ποδιού.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ανάμεσα στις γυναίκες της παρέας, υπήρχε και μητέρα με το μωρό της, όπως αναφέρει το cretalive.

Οι καταγγέλλοντες δημιούργησαν και ένα email όπου καλούν όσους έχουν γίνει αποδέκτες παρόμοιων συμπεριφορών από τους ιδιοκτήτες της συγκεκριμένης καντίνας να δώσουν σχετικές πληροφορίες.