Είναι μόλις 17 μηνών και ένα από τα νεότερα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν. Και η κόρη της Κάιλι Τζένερ, Στόρμι, μόλις έκανε το ντεμπούτο της στο εξώφυλλο του περιοδικού Harper’s Bazaar Arabia.

Η διάσημη και πρώτη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος, Κάιλι Τζένερ, έχει φροντίσει να δώσει τα πάντα στην μοναχοκόρη της. Και φαίνεται πως σε αυτήν την μακρά λίστα, τώρα μπορεί να προστεθεί και το εξώφυλλο ενός περιοδικού μόδας. Συγκεκριμένα, στο τεύχος Ιουλίου – Αυγούστου του Harper’s Bazaar Arabia, η Στόρμι Γουέμπστερ, πόζαρε δίπλα στην γιαγιά της, Κρις Τζένερ, στην αγκαλιά της μητέρας της κοιτάζοντας με περιέργεια τον φωτογραφικό φακό.


Η μικρή Στόρμι, υποτίθεται πως δεν θα εμφανιζόταν στο εξώφυλλο, σύμφωνα με το περιοδικό. Την στιγμή της φωτογράφησης, η Κάιλι πήρε μαζί της την κόρη της και έβγαλε ξαφνικά ένα παιδικό φόρεμα Dolce & Gabbana από την τσάντα της, που ταίριαζε με το λεοπάρ λουκ που είχε η ίδια και η μητέρα της. «Ας το κάνουμε» φαίνεται πως είπε η Κάιλι Τζένερ στους φωτογράφους.

Η Κάιλι Τζένερ, που κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της κόρης της και ανακοίνωσε την γέννησή της μέσω Instagram, δήλωσε στην συνέντευξή της για το πώς το γεγονός ότι έγινε μητέρα, άλλαξε εντελώς την σχέση της με την δική της μητέρα, Κρις Τζένερ. «Όταν έγινα μητέρα, η άποψή μου για την ζωή άλλαξε εντελώς, όπως και το πώς έβλεπα εγώ την δική μου μητέρα και άρχισα πλέον να εκτιμώ όλα όσα είχε κάνει εκείνη για μένα» εξηγεί.


Και συνεχίζει: «Τώρα μπορώ να καταλάβω το πώς νιώθει για μένα, τον τρόπο που με αγαπά, και το πόσο δυνατή είναι η αγάπη της για όλα τα παιδιά της, γιατί κι εγώ είμαι παθιασμένη με την Στόρμι» με την μητέρα της να απαντά αυθόρμητα: «Κι εγώ έχω εμμονή με σένα, Κάιλι».

Ενθουσιάστηκε η Κάιλι Τζένερ με το αποτέλεσμα

Η Κάιλι Τζένερ πάντως, φαίνεται να ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με το αποτέλεσμα του εξωφύλλου, που μοιράστηκε όλες τις φωτογραφίες στο Instagram. «Για όλες τις δυνατές γυναίκες. Μακάρι να τις γνωρίσουμε, μακάρι να γίνουμε κι εμείς, μακάρι να τις αναθρέψουμε» έγραψε στην λεζάντα της εικόνας με τις τρεις γενιές γυναικών Τζένερ.