Ακριβώς δύο μήνες μετά τη γέννησή του ο πρίγκιπας Archie, γιος του πρίγκιπα Harry και της Δούκισσας του Sussex Meghan Markle, θα βαφτιστεί σε παρεκκλήσι στο Κάστρο του Windsor.

To περιοδικό People, επικαλούμενο πηγές στο παλάτι, αναφέρει ότι η βάφτιση θα γίνει την Κυριακή 6 Ιουλίου σε ιδιωτικό παρεκκλήσι της βασίλισσας Ελισάβετ στο Κάστρο του Windsor καθώς το ζευγάρι επιθυμούσε ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον ιδιαίτερα συνδεδεμένο με τη βασίλισσα.

Με αυτή την επιλογή ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψουν μακριά από την κατοικία τους.

Σύμφωνα με τον Τύπο, οι καλεσμένοι που θα δώσουν το παρών θα είναι περίπου 25 άτομα, ανάμεσά τους συγγενείς και στενοί φίλοι.

Όπως συνέβη και με την γέννηση του παιδιού, ο Harry Και η Meghan αποφάσισαν η βάφτιση να είναι ιδιωτική χωρίς φωτογραφίες και κάμερες, σε αντίθεση με τις προηγούμενες τρεις βαφτίσεις του Γεώργιου, του Louis και της πριγκίπισσας Charlotte και οι επίσημες φωτογραφίες από το μυστήριο της βάφτισης θα δημοσιευθούν την Κυριακή, 7 Ιουλίου.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η βασίλισσα Ελισάβετ δε θα είναι στη βάπτιση του μικρού Archie, καθώς έχει πολλές υποχρεώσεις που έχουν προγραμματιστεί εδώ και καιρό.