ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

-Με νικηφόρο εργατικό-λαϊκό κίνημα
-Με ισχυρή αντικαπιταλιστική αριστερά

Ενάντια στον ευρωμνημονιακό μονόδρομο και τον ιμπεριαλισμό.

Στις 7 Ιούλη ψηφίζουμε τους αγώνες μας,ψηφίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ !

ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Σημαίνει ενίσχυση της Αριστεράς που μπαίνει μπροστά στους
αγώνες. Της αριστεράς της σύγκρουσης με το σύστημα της εκμετάλλευσης, της κρίσης, του εθνικισμού, του ρατσισμού, του σεξισμού.

Υπερασπίζουμε την αριστερά ενάντια στον εξευτελισμό της που προκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Μακριά από τη σαπίλα του αστικού πολιτικού συστήματος και τη μπόχα της διαπλοκής. Για μια Αριστερά που δεν θα μείνει «στη μέση του δρόμου», αλλά δίνει τι ς ταξικές απαντήσεις που χρειάζονται οι αγώνες μας για να νικήσουν. Την Αριστεράς της επανάστασης...

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι:

Αγγελόπουλος Ιωάννης, άνεργος υποψήφιος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Αχαΐα

Ρίζος Μιχάλης, μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, γιατρός, πρόεδρος σωματείου εργαζομένων στο ΑΤΤΙΚΟΝ

Μπροστά στις εκλογές της 7ης Ιούλη, ο ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκε την «αριστερή του ταυτότητα», ενώ ο Μητσοτάκης και όλα τα μνημονιακά ζόμπι της ΝΔ προσπαθούν να μας πείσουν ότι η ΝΔ είναι ήδη κυβέρνηση σε αναμονή. Κρύβουν και οι δύο ότι συμφωνούν στην πολιτική που θα ασκηθεί γιατί έχουν συμφωνήσει στα βασικά της σημεία με τα αφεντικά της ΕΕ, τους δανειστές, το μεγάλο κεφάλαιο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ
ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ γιατί:

-Δεν κατήργησε αλλά πρόσθεσε μνημόνια, ενισχύοντας τη λογική του «μονόδρομου»

-περιφρόνησε τον λαό και τσαλαπάτησε το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του 2015!

-με τη Συμφωνία των Πρεσπών άνοιξε τον δρόμο για την επέκταση του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στα δυτικά Βαλκάνια, για λογαριασμό του ελληνικού κεφαλαίου, και περηφανεύεται ότι «τους αλλάξαμε το όνομα» υιοθετώντας τη γλώσσα του εθνικισμού.

-Ενώ μίλαγε για «δικαιώματα», εφάρμοσε τις ρατσιστικές πολιτικές της ΕΕ φτιάχνοντας νέα στρατόπεδα συγκέντρωσης όπως το αίσχος στη Μόρια.

-Παρά το ότι φωνάζει για δημοκρατία έβαλε εμπόδια ακόμα και στην ολοκλήρωση της δίκης – καταδίκης της ναζιστικής Χρυσής Αυγής.

-Άνοιξε διάπλατα την πόρτα στη ΝΔ να ταυτίζει την Αριστερά με την άθλια αστική μνημονιακή πολιτική που εφάρμοσε.

ΜΑΥΡΟ στον Μητσοτάκη και την ΝΔ

Ξέρουμε τη ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη. Πρόκειται για ένα άγριο νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα που τα δίνει όλα στο κεφάλαιο. Πίσω από τα χαμόγελα και τις υποσχέσεις ότι είναι «λαϊκό κόμμα» δεν μπορεί να κρύψει το πρόγραμμά της:

-Εφαρμογή εργασιακού μεσαίωνα χωρίς όρια, για να «έρθουν επενδύσεις».

-Ατέλειωτες φοροαπαλλαγές για τα αρπακτικά της αγοράς, φοροεπιδρομή στον λαό.

-Ιδιωτικοποίηση της υγείας, της κοινωνικής ασφάλισης και της εκπαίδευσης.

-Βία ενάντια στους αγώνες, «πράσινο φως» στους δολοφόνους της Ζάκι να επιβάλλουν τον «νόμο και την τάξη»!

ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ
ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

-Για απεργίες που θα κόψουν με το μαχαίρι την όρεξη των καπιταλιστών για κλιμάκωση των αντεργατικών επιθέσεων. Για αγώνες οργανωμένους από τους ίδιους τους εργαζόμενους, «εκτός των ορίων» και του ελέγχου της συνδικαλιστικής γραφειοκρα-
τίας ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ. Για την ταξική ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος. Για να βάλουμε «μπροστά» τις ανάγκες και τα δικαιώματά μας.

-Για να έχουμε αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, πρέπει να συγκρουστούμε με τον ευρωμνημονιακό μονόδρομο. Να παλέψουμε για την διαγραφή του χρέους, για ρήξη αποδέσμευση από την ΕΕ! Τίποτα καλό δεν θα γίνει μέσα σε αυτό το ασφυκτικό πλαίσιο.

-Δουλειές δεν φέρνουν οι φοροαπαλλαγές στο κεφάλαιο,αλλά οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, η μείωση των ωρών εργασίας και των χρόνων συνταξιοδότησης. Λιγότερη δουλειά, δουλειά για όλους!

-Αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, κάτω τα χέρια από τα ταμεία μας. Αύξηση των φόρων για το κεφάλαιο με μείωση των φόρων για τους εργάτες και τους φτωχούς.

-Υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών. Εθνικοποιήσεις των τραπεζών, των μεγάλων επιχειρήσεων, των ιδιωτικών κλινικών με εργατικό και λαϊκό έλεγχο. Για να σωθεί η λαϊκή κατοικία, για να μην έχουν το δικαίωμα οι κλινικάρχες να εκβιάζουν με τις πλάτες του κάθε Πατούλη.

-Πάλη ενάντια στον ρατσισμό και την «Ευρώπη Φρούριο»– σύνορα ανοιχτά για πρόσφυγες νομιμοποίηση όλων των μεταναστών.

-Την ειρήνη δεν την εξασφαλίζει η σύμπλευση με τον Τράμπ, τον ΝΑΤΟϊκό ιμπεριαλισμό και την ΕΕ, αλλά η αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ, η κοινή πάλη των λαών ενάντια στους αστικούς ανταγωνισμούς και τον ιμπεριαλισμο.