Την αποθέωση γνώρισε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας κ. Γιώργος Κουτρουμάνης, σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Αίγιο, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέκος Μέγαρης».

Απευθυνόμενος σε εκατοντάδες υποστηρικτές του που κατέκλυσαν το χώρο της εκδήλωσης, οι οποίοι τον διέκοπταν συχνά με τις επευφημίες τους, ο κ. Γ. Κουτρουμάνης επέκρινε με δριμύτητα τον ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, φτωχοποιώντας με μια εξοντωτική φορολογία ευρέα κοινωνικά στρώματα, τα οποία προσπάθησε επανειλημμένως να ξεγελάσει με την χορήγηση επιδομάτων ανέχειας.

Επιπλέον, στηλίτευσε τα διχαστικά διλήμματα που βάζει ο ΣΥΡΙΖΑ στο εκλογικό σώμα, καθώς και την κινδυνολογία στην οποία επιδίδεται συστηματικά διαστρεβλώνοντας τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας.

«Όμως, οι πολίτες δεν ξεγελιούνται πλέον ούτε από τα επίπλαστα διλήμματα ούτε παρασύρονται από τις διχαστικές αναφορές και στις κάλπες της ερχόμενης Κυριακής θα τους δώσουν τη δική τους αποστομωτική απάντηση»  τόνισε ο κ. Γ. Κουτρουμάνης, επισημαίνοντας παράλληλα ότι το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι ο μοναδικός και πλέον ρεαλιστικός δρόμος για να βγει η Ελλάδα από τη σημερινή στασιμότητα και να εισέλθει σε μια αναπτυξιακή τροχιά.

«Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε, στις 8 Ιουλίου ξεκινάμε τον αγώνα μας για μια αυτοδύναμη Ελλάδα με ισχυρή ανάπτυξη» τόνισε επευφημούμενος  ο κ. Γ. Κουτρουμάνης, ζητώντας από τους παριστάμενους να δώσουν ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανοικοδόμηση της χώρας σε νέες και στέρεες βάσεις.     

Μετά από το κλείσιμο της ομιλίας του, ο κ. Γ. Κουτρουμάνης πνίγηκε στις αγκαλιές των υποστηρικτών του, που του έστειλαν με τον πλέον πανηγυρικό τόνο το μήνυμα και της δικής του προσωπικής νίκης.  

Και αύριο, η κεντρική εκδήλωση στο «ΠΑΝΘΕΟΝ»

Εξάλλου, σήμερα και  αύριο ο κ. Γ. Κουτρουμάνης θα βρίσκεται στην Πάτρα, όπου θα έχει σειρά επαφών με επαγγελματίες της πόλης και συμπολίτες μας στο πολιτικό του γραφείο. Ενώ αύριο Τετάρτη θα κορυφωθεί η προεκλογική του εκστρατεία με την ομιλία του στο θέατρο Πάνθεον  (Γούναρη 34) στις 8:30 το βράδυ.