Βιώνει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, Μιχάλη Κουινέλη και την κούκλα κορούλα τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ήβη Αδάμου ανέφερε όλα εκείνη που άλλαξαν στη ζωή της από τότε που έγινε μητέρα ενώ αποκάλυψε τις φοβίες της.

Πόσο άλλαξες από τότε που έγινες μητέρα;

«Είμαι αισίως 25 ετών και πιστεύω ότι μεγάλωσα απότομα. Ωρίμασα πολύ από τότε που έγινα μητέρα. Δεν μπορώ να δω με τίποτα πια ειδήσεις, το γυρίζω αμέσως. Κάτι με πιάνει και «πνίγομαι» από την αρνητικότητα των γεγονότων. Επίσης, δεν μπορώ να δω εύκολα ταινίες με παιδιά, γιατί συγκινούμαι πολύ.

Γενικά, όμως, από τότε που μπήκε στη ζωή μου η μητρότητα, έχω αυξήσει τις φοβίες μου, αλλά και τις άμυνές μου απέναντι σε αυτές. Όταν πάω να πανικοβληθώ, κάνω αυτόματα μία άλλη σκέψη και ξεχνιέμαι. Αλλιώς δεν γίνεται»

Τι φοβίες έχεις;

«Ό,τι φοβία κι αν έχω, προσπαθώ να την ξεπερνώ και να μην τη σκέφτομαι. Να μην την περνάω στο παιδί, κάτι το οποίο θέλω να «περάσω» στη μικρή, δηλαδή να είναι δυνατή και να ξεπερνάει τις αρνητικές σκέψεις και τους φόβους της. Εδώ και έναν χρόνο, είναι σαν να ζω μία άλλη ζωή.

Όλα είναι αλλιώς, όλα είναι διαφορετικά. Πιο όμορφα, πιο χρωματιστά. Φέτος, θα είναι το πρώτο μου καλοκαίρι με την Ανατολή. Να, ήδη έχουμε κάνει τρία μπάνια στη θάλασσα μαζί. Στην αρχή, η μικρή ήταν πολύ επιφυλακτική με το νερό. Σιγά-σιγά, όμως, μπήκε κανονικά μαζί μου και το έχει λατρέψει το μπάνιο!», λέει η ίδια στο περιοδικό Down Town Κύπρου.