Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουλίου, η γιορτή λήξης της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου, για τα παιδιά που φιλοξενήθηκαν στο χώρο της δημοτικής κατασκήνωσης στα Ροΐτικα.

Μέσα σ’ ένα ευχάριστο και δροσερό κλίμα, τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της κατασκήνωσης παρουσίασαν την χορωδία τους, αθλητικά παιχνίδια και παραδοσιακούς χορούς, αλλά και τις δημιουργίες τους, από τα Εργαστήρια εικαστικών και κεραμικής. 

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν στα παιδιά και τους γονείς τους, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), Θόδωρος Τουλγαρίδης. Παραβρέθηκαν η δημοτική σύμβουλος, Βικτωρία Αξιώτη και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ροϊτίκων, Αργύρης Φιλιππόπουλος.

Η δημοτική κατασκήνωση Ροϊτίκων, λειτουργεί για δεύτερη συνεχή χρονιά σε ανακαινισμένες εγκαταστάσεις και τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά, με αθλητικές δραστηριότητες όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο άμμου, βόλεϊ, τένις, πινγκ πονγκ, αλλά και εκπαιδευτικά προγράμματα όπως: αγωγή υγείας, μουσική, θεατρικό παιχνίδι, κεραμική, εικαστικά και σκάκι. 

Η λειτουργία της κατασκήνωσης συνεχίζεται με τις επόμενες περιόδους, έως και τις 14 Αυγούστου.