Τη Σάρα τη γνωρίζουμε. 

Είναι η Ιταλίδα που έχει το blog "7 - Sevendays", στο οποίο, έχοντας ως κεντρικό του θέμα το στυλ, τη μόδα και τα ταξίδια, ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από την Πάτρα και την Ναύπακτο. 

Το patrasevents.gr έχει φιλοξενήσει υπέροχα αφιερώματα του 7- Sevendays και της Σάρας για διάφορες εκδηλώσεις, όπως το Πατρινό Καρναβάλι, τα Αλευρομουτζορώματα στο Γαλαξίδι ή διάφορες εξορμήσεις της προς την αγαπημένη της Ναύπακτο. 

Η Σάρα λοιπόν παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Τηλέμαχο, στον Καθολικό Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, επισφραγίζοντας τον έρωτα της ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Για τον έρωτα αυτόν, άλλωστε, εγκατέλειψε την πατρίδα της, την Βόρεια Ιταλία και ήρθε πριν από τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα, αρχικά στην Κρήτη και τα τελευταία δύο χρόνια στην Πάτρα. 


Ο Τηλέμαχος, ο άνδρας της ζωής της, ζούσε και εργαζόταν ως σεφ σε εστιατόριο της Φλωρεντίας όπου εκείνη σπούδαζε αρχιτεκτονική, τον γνώρισε και αυτό ήταν.

Από τότε είναι μαζί και αχώριστοι, με τον Τηλέμαχο να το παίρνει τελικά το κορίτσι μας, σε έναν υπέροχο γάμο που έγινε στην Πάτρα και από τον οποίο, πέρα από το ζευγάρι που έλαμπε από ευτυχία και έρωτα, ξεχώρισαν και ορισμένα στοιχεία που είχαν να κάνουν καθαρά με την αισθητική της Σάρας. 

Βλέπετε το ιταλικό ταμπεραμέντο και η τάση που έχει για να αναδεικνύει το στυλ και τη φινέτσα, με ένα γουστόζικο και πρωτότυπο τρόπο, είναι στοιχεία που τα έχει πάρει μαζί της από την Ιταλία. Αυτό που τράβηξε τα βλέμματα όλων ήταν το νυφικό της, το οποίο έφτιαξε η ίδια, έχοντας ως βασικό της υλικό ένα ελαιόπανο. 

Η ίδια η η Σαρά, μιλώντας στο patrasevents.gr τονίζει: "Την πρώτη χρονιά που είχα έρθει στην Ελλάδα είχα πάει και εγώ για να μαζέψω ελιές. Ήταν κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση, καθώς εμείς στη Βόρεια Ιταλία δεν έχουμε.

Την ώρα που τράβαγα τα πανιά για τις ελιές, τότε μου ήρθε και η ιδέα που αποφάσισα να κάνω πράξη. Όταν θα ερχόταν η στιγμή του γάμου μου, το νυφικό που θα έραβα θα ήταν από δίχτυα ελιών, από αυτά τα πανιά που είδα να χρησιμοποιούν για αυτή την εργασία". 


Η στιγμή που παντρεύτηκε ήρθε και ότι είχε αποφασίσει τότε, το έκανε πράξη ως γνήσια και βέρα πεισματάρα Ιταλίδα.

Τι και αν σε όποιον έλεγε την ιδέα της την κοιτούσε με μισό μάτι και την περνούσε για τρελή; Η Σάρα σχεδίασε και έραψε το νυφικό της, το οποίο εκτός από ιδιαίτερο και μοναδικό, της κόστισε και αρκετά φθηνά. 

Τα λουλούδια που υπήρχαν πάνω σε αυτό τα έκοψε από παλιά σεντόνια και τα έραψε πάνω στο ύφασμα του πανιού, ενώ όλα όσα είχαν να κάνουν με το γάμο ήταν όχι μόνο δικές της δημιουργίες, αλλά και δικές της παραγωγές.

Η ανθοδέσμη με τα ψεύτικα γαρύφαλλα, οι άγριες αγκινάρες (υπήρχαν στην ανθοδέσμη) παρμένες από τον κήπο της στην Κρήνη, μέχρι και το μέλι που είχαν οι μπομπονιέρες ήταν και αυτό παραγωγής της, αφού το φτιάχνει ο πατέρας της στη Βόρεια Ιταλία. 

"Ήθελα να χαμηλώσω όσο γινόταν το κόστος του γάμου από όλες τις πλευρές και ταυτόχρονα να έχει ένα ιδιαίτερο στυλ που να τον κάνει μοναδικό" τονίζει. 

Και το πέτυχε. Ο γάμος της με τον αγαπημένο της Τηλέμαχο ήταν μοναδικός, ιδιαίτερος και παραμυθένιος. Τόσο πρωτότυπος και καινοτόμος που κέντρισε ακόμα και τα βλέμματα της Τατιάνας Στεφανίδου που τον έκανε θέμα στην εκπομπή της. 

Να ζήσουν λοιπόν τα παιδιά και να είναι πάντα δημιουργικά, ξεχωρίζοντας με τις ιδέες τους και τις εμπνεύσεις τους σε ό,τι κάνουν. 

Οι φωτογραφίες είναι από το "7 - Sevendays" και αν θέλετε δείτε περισσότερες  εδώ