Νέες φήμες που θέλουν τον Νεϊμάρ να προσπαθεί να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, έχουν «σκάσει» από δημοσίευμα στην Βραζιλία.

Ο πατέρας του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, φέρεται να έχει προγραμματισμένη συνάντηση σήμερα, Τρίτη, με ανθρώπους της ομάδας της Βαρκελώνης και το έχουν συνδέσει με προσπάθεια επιστροφής του γιου του στην ομάδα. Ο Νεϊμάρ είχε αποφασίσει να αφήσει την ομάδα για τα «μάτια» της Παρί Σεν Ζερμέν και του τρελού συμβολαίου που του πρόσφερε ο γαλλικός σύλλογος. Όμως από την πρώτη στιγμή δεν περνούσε καλά και έχει έρθει κατά διαστήματα σε ρήξη τόσο με συμπαίκτες του, όσο και με τον προπονητή του (Τούχελ), την διοίκηση, αλλά και τον κόσμο. Είχε μάλιστα επεισόδιο με έναν οπαδό στον τελικό του κυπέλλου Γαλλίας. Και όλα αυτά εν μέσω κατηγοριών από ένα μοντέλο για βιασμό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την πατρίδα του, ο πατέρας του και ο δικηγόρος του, θα συναντηθούν με άνθρωπο της Μπαρτσελόνα, ώστε να κάνουν μια πρώτη προσέγγιση και να δουν αν μπορεί να γυρίσει στην παρέα του Λιονέλ Μέσι. Στην διάρκεια της σεζόν ακούστηκαν φήμες και για την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όπως φαίνεται η Μπαρτσελόνα είναι ο αγαπημένος του προορισμός. Για να γίνει βέβαια ένα τέτοιο deal, θα πρέπει να βρεθεί φόρμουλα με την νυν ομάδα του, την Παρί Σεν Ζερμέν, με την οποία έχει ακόμη συμβόλαιο.

Αυτά, την ώρα που οι Καταλανοί ετοιμάζονται εντός της εβδομάδας να ανακοινώσουν τον Αντουάν Γκριζμάν, ο οποίος εγκατέλειψε την Ατλέτικο Μαδρίτης.