Γεμάτο συγκίνηση, αλλά και στιγμές αγωνίας, ήταν το τελευταίο βράδυ για το Survivor 3, με την διεξαγωγή του τελικού της Τουρκίας.

Εκεί, βρέθηκαν ο Γιουσούφ και η Σεντά, οι οποίοι θα διεκδικούσαν το έπαθλο, το οποίο μία ημέρα πριν για την Ελλάδα, κατέκτησε η Κατερίνα Δαλάκα. Μεγάλος νικητής ήταν τελικά ο Γιουσούφ, ο οποίος πανηγύριζε σαν τρελός, την ώρα που η μητέρα του φάνηκε να αισθάνεται αδιαθεσία την ώρα που μιλούσε!

Την ώρα που έκανε δηλώσεις σε ζωντανή σύνδεση η μητέρα του, ένοιωσε μια αδιαθεσία με αποτέλεσμα να διακοπεί εκεί η σύνδεση. Αμέσως πήγαν άνθρωποι της παραγωγής πάνω της και λίγα λεπτά μετά έφτασε ασθενοφόρο, σε περίπτωση που χρειαζόταν να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Η ζωντανή μετάδοση συνεχίστηκε, με τον Γιουσούφ να ακούει το όνομά του ως αυτό που κέρδισε το φετινό ριάλιτι επιβίωσης, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς, την ώρα που η Σεντά έβαλε τα κλάματα.


Survivor spoiler: ΟΡΙΣΤΙΚΟ – Αυτός είναι ο ΤΟΥΡΚΟΣ νικητής για το 2019

Συγκίνηση για τον δολοφονημένο κάμεραμαν

Στη διάρκεια της τελευταίας live εκπομπής, μεταδόθηκε και ένα βίντεο με τον κάμεραμαν που δολοφονήθηκε στον Άγιο Δομίνικο τον Ιούνιο του 2018. Οι γονείς του Αλπέρ Μπαϊτσίν μίλησαν για το παιδί τους, που δέχτηκε δύο μαχαιριές τη καρδιά, την ώρα που έφευγε από γυρίσματα στο Λας Τερένας, σε μια απόπειρα ληστείας.