Δύο μήνες μετά το γάμο τους, Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος έκαναν ένα μεγάλο πάρτι για το γάμο τους, καλώντας όλους τους φίλους τους σε μια παραλία της Νάξου.

Δύο ακριβώς μήνες μετά το γάμο τους, τη Δευτέρα του Πάσχα, στην Κρήτη, Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος έβαλαν τα καλά τους και υποδέχθηκαν σε μια παραλία της Νάξου τους φίλους τους για να γιορτάσουν το γάμο τους.

Φυσικά ήταν όλοι εκεί και ανάμεσά τους οι φίλες της νύφης Βάσως Λασκαράκη που δεν πήγαν στο γάμο τη Δευτέρα του Πάσχα, όπως η Αθηνά Οικονομάκου.

Η νύφη απλή και ταυτόχρονα ιδιαίτερη, boho, όμορφη και γλυκιά έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του επίσης χαμογελαστού συζύγου της. Το ζευγάρι έκοψε την τούρτα του, έφαγε με τους φίλους του και φυσικά χόρεψε πολύ, ως το πρωί στην αμμουδιά.

Η είδηση του γαμήλιου πάρτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου έγινε γνωστή μέσα από τα social media όπου οι φίλοι του ζευγαριού άρχισαν να ποστάρουν φωτό τους γράφοντας «Recently married».

Το φωτογραφικό άλμπουμ γάμου της Λασκαράκη με τον Σουλτάτο

Μια από τις ωραιότερες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social είναι αυτή του ζευγαριού που προσέρχεται στη δεξίωση, σε ένα μαγευτικό τοπίο (φωτογραφία εξωφύλλου).

Και το ζευγάρι φυσικά έκοψε την τούρτα, δύο μήνες μετά το γάμο του.