Τραγικό θάνατο βρήκε ένα δίχρονο κοριτσάκι, που ξέφυγε απ’ την επίβλεψη της μητέρας του και έπεσε μέσα στη φάρμα κροκοδείλων της οικογένειας στην Καμπότζη.

Η μικρή Ρομ Ρόαθ Νίρι ήταν στο σπίτι με τη μητέρα της, που είχε πρόσφατα φέρει στον κόσμο ένα ακόμη παιδί και φρόντιζε το νεογέννητο. Κάποια στιγμή το κοριτσάκι βγήκε στην αυλή κι άρχισε να παίζει στο πίσω μέρος της κατοικίας, όπου βρίσκεται η φάρμα με τους κροκόδειλους στην πόλη Σίεμ Ριπ. Η μητέρα της έχασε τα ίχνη της κι όταν γύρισε γύρω στις 10 το πρωί ο πατέρας της μικρής στο σπίτι, άρχισε να την αναζητά σε αλλόφρονα κατάσταση για να βρει μόνον το κρανίο της στο τσιμεντένιο έδαφος του εκτροφείου των κροκοδείλων.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας ο «πατέρας επιβεβαίωσε ότι η κόρη του είχε πέσει μέσα στη φάρμα κι ότι οι κροκόδειλοι την κατασπάραξαν αφήνοντας μόνον το κρανίο της».

Η οικογένεια είχε σηκώσει πρόσφατα έναν φράκτη γύρω από την τσιμεντένια πισίνα βάθους τριών μέτρων με τους κροκόδειλος, αλλά δυστυχώς η μικρή βρήκε τρόπο να τρυπώσει. Οι Αρχές της Καμπότζης καλούν τις οικογένειες που συντηρούν φάρμες κροκοδείλων για το κρέας και το δέρμα τους, να λαμβάνουν ενισχυμένα μέτρα για να εμποδίζουν τα παιδιά να πλησιάζουν.