Το Αστυνομικό Μέγαρο Αχαΐας, στην Πάτρα, επισκέφθηκε τη Δευτέρα 1 Ιουλίου η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου, πραγματοποιώντας διαδοχικές συναντήσεις με τον αστυνομικό διευθυντή Αχαΐας κ. Βασίλη Τσούρα και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας κ. Νίκο Κοτρωνιά.


Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, η κυρία Αλεξοπούλου δήλωσε σχετικά: «Η Ελληνική Αστυνομία επιτελεί το έργο της χάρη στο φιλότιμο και την αυταπάρνηση των στελεχών της, σε περιβάλλον υποστελέχωσης, γενικευμένης έλλειψης μέσων και νομικού πλαισίου τουλάχιστον αμφίβολης αποτελεσματικότητας. Η Νέα Δημοκρατία έχει ως πρώτη προτεραιότητα την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας των μηχανισμών δημόσιας τάξεως και ασφάλειας της χώρας, με μέτρα όπως η άμεση πρόσληψη 1.500 νέων αστυνομικών, η ενίσχυση των πεζών και εποχούμενων περιπολιών, αυστηρή εφαρμογή της νομοθεσίας περί φθοράς δημόσιας περιουσίας και η κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου.

Από τις 7 Ιουλίου, η Ελλάδα αλλάζει σελίδα και στον τομέα της ασφάλειας. Η Νέα Δημοκρατία εγγυάται ασφάλεια για όλους τους Έλληνες», τόνισε η κυρία Αλεξοπούλου.