Με απόστρατους της Ελληνικής Αστυνομίας συναντήθηκε, στην Πάτρα, η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα - Αντιστράτηγος ε.α της ΕΛΑΣ, Ευσταθία Γιαννιά.

Εκατοντάδες συνάδελφοί της, εξέφρασαν τη στήριξη τους στο πρόσωπό της, με την ίδια να τους ευχαριστεί και να δεσμεύεται για τη μέγιστη συμβολή της στην αλλαγή δεδομένων στην περιοχή, με βάση το ελπιδοφόρο και προοδευτικό κόμμα της ΝΔ.


Ειδικότερες αναφορές, έγιναν στον τομέα της αστυνόμευσης και της ασφάλειας του πολίτη, με την κα. Γιαννιά να μιλά για πλήρη αποκατάσταση της έννομης τάξης, στις μεγαλουπόλεις και για εκτεταμένα μέτρα προστασίας στην ύπαιθρο.

"Με το καλά μελετημένο πρόγραμμα της ΝΔ και την πολιτική αποφασιστικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, η χώρα θα επιστρέψει σταδιακά στην κανονικότητα των κοινωνιών. Δεν είναι δυνατόν οι πολίτες να βιώνουν ένα κράτος που «κλείνει» το μάτι στα κάθε λογής παράνομα στοιχεία. Τα Σώματα Ασφαλείας, έχουν τη δική τους θέση σε μία  συντεταγμένη πολιτεία. Ο σεβασμός και η επιτέλεση του καθηκόντων αποτελούν μέρος της Ελλάδας που σέβεται τους ένστολους, μέσω των οποίων σέβεται και προστατεύει τους πολίτες" τόνισε η κα. Γιαννιά.