Οι μαζορέτες «Estrellas», που τίμησαν το Αίγιο, για ακόμα μια φορά, επιτυγχάνοντας πολλές διακρίσεις στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading και το Olympus Cheer & Dance International Open 2019, παρουσίασαν όλα τους τα προγράμματα, τα οποία είδαν και βαθμολόγησαν οι υπεύθυνοι στο Κλειστό του Παλαιού Φαλήρου.

Η προπόνητριά τους Κατιάνα Λατάνη με τον συνεργάτη της Δημήτρη Μαρινόπουλο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα "Πελοπόννησος", βρέθηκαν στο κτήμα Prive του Δημήτρη Καρούμπαλου στα Διγελιώτικα και έδειξαν, το πως κατάφεραν να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε 330 προγράμματα από 700 αθλητές 21 αθλητικών σωματείων και συλλόγων (μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading), παίρνοντας χάλκινα μετάλλια.

Ειδικότερα, οι επιτυχίες  για τις «Μωβ Κινήσεις Αιγίου» ήλθαν στο Freestyle Pom Team Junior, στο Cheer Jazz Team Junior και στο Freestyle Pom Team Junior, μαζί με άλλα κορίτσια από Ηλιούπολη, Βάρη, Κέρκυρα, Αμπελόκηπους, Μυρτάλη, Ν. Σμύρνη, Αντίπαρο, Ικαρία, Ιλισό, Λιβαδειά, Θεσσαλονίκη και Θήβα

Η κα. Λατάνη μίλησε για καταπληκτική εμφάνιση και αξιοπρεπέστατη παρουσία, με πολύ σκληρή δουλειά και υπομονή, ευχαριστώντας τους Δ.Μαρινόπουλο και Μιχάλη Αναστόπουλο.