Ο κιθαρίστας των Aerosmith, Joe Perry μίλησε για τα άλλα δύο μέλη των Hollywood Vampires, Alice Cooper και Johnny Depp.

Συγκεκριμένα ο Joe Perry σχολίασε πως ο Johnny Depp θα ήταν προτιμότερο να είναι μουσικός παρά να έχει ασχοληθεί με την υποκριτική αφού έχει τον αέρα του ροκ σταρ και ένα πηγαίο ταλέντο που ανακάλυψε τυχαία.

«Νομίζω πως ο Johnny θα προτιμούσε να είναι ροκ σταρ – όχι ροκ σταρ με την έννοια του να είναι διάσημος σαν ροκ σταρ αλλά με το να τα δίνει όλα στις συναυλίες. Δεν είμαι σίγουρος αν αγαπά τη φήμη. Θα ήταν προτιμότερο να είναι μουσικός παρά ηθοποιός. Ο Johnny, πήγε στην Καλιφόρνια μαζί με τη μπάντα του για να κυνηγήσει την καριέρα του και εκεί έτυχε να ανακαλύψει ότι είχε αυτό απίστευτο ταλέντο στην μουσική το οποίο και χρησιμοποίησε. Δεν γνώρισα ποτέ τους ηθοποιούς μέσα από αυτόν, έχω συναντήσει όμως πολλούς μουσικούς μέσα από αυτόν. Στο σπίτι του, έχει ένα στούντιο στο σαλόνι και κιθάρες που κρέμονται στους τοίχους. Όταν τον γνώρισα, γίναμε πολύ γρήγοροι φίλοι».

Όσο για τον Alice Cooper, παραδέχτηκε πως τον θαυμάζει και τον θεωρεί πρωτοπόρο.

Ένα από τα πράγματα που με εντυπωσίασε περισσότερο στον Alice, από τις πρώτες μέρες μέχρι τώρα, είναι πως σε κάθε περίπτωση και περίσταση, παραμένει ένας πραγματικός ροκάς. Χωρίς αμφιβολία, υπάρχουν πολλά συγκροτήματα που έχουν επηρεαστεί από εκείνον. Τον θαυμάζω. Έχει την ικανότητα να παίζει και να γράφει κάποια πολύ βαριά ροκ κομμάτια. Μερικά από τα αγαπημένα μου κομμάτια είναι τα ‘I’m Eighteen’ and ‘School’s Out’, τα riffs τους είναι μοναδικά. Ο Alice είναι ένας πραγματικός πρωτοπόρος. Ήταν ο μόνος που στην ηλικία των 18 έβγαινε στη σκηνή και έδινε τέτοια show».