Μετά την... αυθόρμητη τελετή στο Λας Βέγκας, η Σόφι Τέρνερ και ο Τζόε Τζόνας ενώθηκαν και... επισήμως με τα δεσμά του γάμου στο μυστήριο που τελέστηκε σε πύργο στη νότια Γαλλία.

Όπως λένε οι πηγές εκ των έσω, ήταν μία πολύ συναισθηματική τελετή καθώς το ζευγάρι έκλαιγε συγκινημένο όσο διάβαζε τους όρκους του. Η Σόφι επέλεξε ένα απλό νυφικό με μανίκια ενώ είχε αφήσει ελεύθερα τα μαλλιά της τα οποία κάλυπτε ένα βέλος. Υπενθυμίζεται ότι για τον γάμο στο Λας Βέγκας επέλεξε κάτι εντελώς αντισυμβατικό καθώς φόρεσε μία ολόσωμη φόρμα για νυφικό.

Ο γαμπρός πριν από τον γάμο έπινε σφηνάκια με τους φίλους του για να είναι πιο χαλαρός.

Ο γάμος έγινε στο Σατό ντου Μαρτινέ και η ασφάλεια ήταν ιδιαίτερα αυξημένη ώστε τίποτα να μην χαλάσει τη χαρά των μελλονύμφων. Κοντά τους βρίσκονταν μόνο φίλοι και συγγενείς. Στο πλευρό της Σόφι στάθηκε η συμπρωταγωνίστριά της στη θρυλική σειρά, Μέισι Γουίλιαμς, η οποία μόλις είχε βάψει τα μαλλιά της ροζ.

Ακολούθησε πάρτι όπου τραγούδησε η μπάντα του Τζόε, οι Jonas Brothers. Στο προγαμήλιο πάρτι η μέλλουσα νύφη επέλεξε ολόλευκο φόρεμα που προσομοίαζε σε νυφικό και έδειχνε λαμπερή και ευδιάθετη, αν και έδειξε δυσαρέσκεια όταν εντόπισε παπαράτσι.

Oι φωτό από την Daily Mail: