Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, όμως, ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες κινήσεις στον χώρο της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης της Πάτρας, εν όψει της χειμερινής σεζόν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα από τα πιο όμορφα νεοκλασικά κτίρια της πλατείας Γεωργίου της Πάτρας μετατρέπεται σε κέντρο διασκέδασης. Πρόκειται για το κτίριο του King George το οποίο αναμένεται να γίνει το νέο ανακαινισμένο και ανανεωμένο Magenda. Όπως είχε γράψει το patrasevents.gr το Magenda στο φινάλε της φετινής χειμερινής σεζόν θα έφευγε από το γνωστό σημείο της Αγίου Νικολάου, όπου το είχαμε γνωρίσει και αγαπήσει. 

Η οικογένεια Φούφουλα και ο Νίκος Καρπάνος προχώρησαν σε αυτή τη κίνηση, μισθώνοντας για τον ερχόμενο χειμώνα έναν μεγάλο χώρο όπως είναι αυτός του King George, μεταμορφώνοντας το σε ένα κατάστημα που σε πολλά θυμίζει τις ομορφότερες και χρυσές εποχές της πατραϊκής νυχτερινής διασκέδασης, δίνοντας ταυτόχρονα ζωή, σε ένα κτίριο που ταυτίζεται με την νεοκλασική αρχιτεκτονική που χαρακτηρίζει την πλατεία Γεωργίου και την καρδιά της Πάτρας. 


Πρόκειται για μία κίνηση η οποία σύμφωνα με τις εκτιμήσεις πρόκειται να αλλάξει άρδην τα δεδομένα για τη πατραϊκή νύχτα, εν όψει του ερχόμενου χειμώνα. Το συγκεκριμένο κτίριο για να γνωρίσουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιότεροι ήταν συνδεδεμένο με ένα από από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα κλαμπ στις αρχές της δεκαετίας του '90, το Diverso. 

Ο αγαπημένος προορισμός της νεολαίας έτσι αλλάζει γειτονιά και αν μη τι άλλο ανεβαίνει επίπεδο, βρίσκοντας στέγη σε ένα κτίριο στην καρδιά της Πάτρας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο ισόγειο του καταστήματος, εκεί που λειτουργούσαν κάποτε τα Hambo, ενώ τελευταία το εστιατόριο Kalamaki Bar, θα προστεθεί ένα ακόμα μαγαζί γνωστής αλυσίδας αρτοζαχαροπλαστικής.