Δύο ημέρες πριν η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, οι πρωταθλητές έχουν βγει στην αγορά αναζητώντας προπονητή μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Κι αν το «γιατί αποχώρησε έτσι ξαφνικά ο Ρουμάνος» είναι το καυτό ερώτημα που απασχολεί την ασπρόμαυρη κοινωνία, οι παράγοντες των νταμπλούχων έχουν άλλη προτεραιότητα: Την εξεύρεση του αντικαταστάτη του.

Το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι κατά τη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης παρουσία του Ιβάν Σαββίδη ήταν αυτό του Πάμπλο Γκαρσία. Ο λατρεμένος της ασπρόμαυρης κερκίδας είναι προπονητής στην ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ, μετρά δύο σερί τίτλους και δείχνει ξεκάθαρα ότι το… έχει, αλλά υπάρχουν ενστάσεις για την ετοιμότητα του καθώς άλλο ομάδα Νέων κι άλλο ομάδα που διεκδικεί την πρόκριση της τους ομίλους του Champions League.

Η λίστα από την ελληνική αγορά περιλαμβάνει ένα ακόμη όνομα (κι εκεί κλείνει). Κι αυτό είναι του Μαρίνου Ουζούνιδη, στον οποίο διαχρονικά η οικογένεια Σαββίδη έχει εκτίμηση καθώς όταν ήταν στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό είχε ζορίσει αρκετά τον Δικέφαλο.

Βέβαια στο άκουσμα της προοπτικής Ουζουνίδη υπήρξαν αντιδράσεις από τους οπαδούς του Δικεφάλου που περιμένουν κάτι καλύτερο κι αυτό ψάχνει ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής Μπράνκο.

Δεδομένου όμως ότι ο ΠΑΟΚ την Δευτέρα φεύγει για την Ολλανδία όσο θα περνούν οι ώρες τόσο θα αυξάνονται και οι πιθανότητες για τον Ουζουνίδη.