Ο παρουσιαστής του Open, Νίκος Κοκλώνης πήρε εξιτήριο από το ιδιωτικό θεραπευτήριο στο οποίο μεταφέρθηκε μετά το έμφραγμα που υπέστη. Ο γνωστός επιχειρηματίας έκανε χειρουργείο για να διορθώσει τη μύτη του, η οποία έσπασε από την πτώση του μετά το ισχαιμικό επεισόδιο και αφού έκανε όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις είναι έτοιμος να επιστρέψει στο σπίτι του και να αναρρώσει πλήρως. 

Ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκε ζωντανά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» και μίλησε για την περιπέτειά του, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες έδωσε ο θεράπων ιατρός του, κ. Πλουμίδης. 

«Είμαι καλά τώρα, λίγο καταβεβλημένος, σώθηκα από θαύμα, θα πάω να ανάψω μια λαμπάδα. Αν δεν με πίεζε ο γιατρός μου να έρθω στο νοσοκομείο, δεν θα είχα ξυπνήσει» είπε ο παρουσιαστής. Ο παθολόγος και θεράπων ιατρός περιέγραψε την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή: «Ο Νίκος σώθηκε από θαύμα. Με τους ρυθμούς που δουλεύει ήταν σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα το πάθαινε - τον είχα προειδοποιήσει. Έπαθε υπερκόπωση, και από αυτό μέσα σε ένα περιβάλλον ζέστης, σε γύρισμα 6 ωρών έπαθε αφυδάτωση και κατέρρευσε, με το πέσιμο έκανε ένα κάταγμα στη μύτη και μια οξεία νεφρική ανεπάρκεια, με τη θεραπεία απεκατεστάθη πλήρως. Πέρασε κι ένα σαν καρδιακό επεισόδιο αυτό όμως ήταν αμελητέο, πρέπει να πάρει μέρες ξεκούρασης».

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για την έκπληξη που ετοίμασε και ήταν ο λόγος της κούρασης των τελευταίων ημερών: «Την Κυριακή έκανα ένα γύρισμα για ένα βιντεοκλίπ με τη Χριστίνα Παππά. Και να να μπορέσω να βγω χωρίς μπλούζα και να μην φαίνονται τα παραπάνω κιλάκια έκανα πολλή γυμναστική. Αφυδατώθηκα. Θα είμαι πιο προσεκτικός και θα πέσουν οι ρυθμοί μου μέχρι τη νέα σεζόν». 


Ευτυχείτε - Κοκλώνης