Λίγο πριν ολοκληρωθεί το Survivor, πραγματοποιήθηκε η τελευταία αποχώρηση πριν τον ημιτελικό. Ένας Τούρκος παίκτης δεν κατάφερε να φτάσει στον ημιτελικό, καθώς το ταξίδι του στο ριάλιτι της επιβίωσης γι’ αυτόν σταματάει εδώ.

Έλληνες και Τούρκοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης, όμως ο Bora Edin έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό. Έτσι, το όνειρο του ολοκληρώθηκε χωρίς να εκπληρώσει τον στόχο του.

«Μία ιστορία χωρίς τέλος. Μπορεί μία μέρα να ξαναβρεθώ εδώ γιατί θα μου λείψει αυτό το μέρος. Μάλλον σε κάποια σημεία έκανα λάθη. Έκανα ό,τι μπορούσα! Πιστεύω πως έδωσα όλο μου το είναι στο παιχνίδι. Δεν σταμάτησα ποτέ να αντιπροσωπεύω τις αξίες που έχω. Είναι πολύ λυπηρή η αποχώρηση σε αυτό το σημείο.

Ειδικά για κάποιον που έχει χαρακτήρα σαν τον δικό μου. Δεν έχω πολλά να πω. Ευχαριστώ όσους με έχουν υποστηρίξει μέχρι τώρα! Σε ευχαριστώ πολύ που με εμπιστεύτηκες και συνέβαλες στο να έρθω σε αυτό το μέρος. Είχα ατελείωτα παράπονα! Καμία φορά επιτέθηκα και άλλες φορές πιο ήπια. Και εσύ ήσουν πάντα ανεκτικός. Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα, αλλά πραγματικά είναι μία ιστορία που σταμάτησα στη μέση. Εύχομαι να έρθω άλλη μία φορά εδώ. Επίσης, στεναχωριέμαι πολύ γιατί πιστεύω πως δεν το αξίζω αυτό», είπε μεταξύ άλλων ο Bora Edin.