Στην εκπομπή “Ελένη” και τη Νάνσυ Παραδεισανού έδωσε συνέντευξη η Έλλη Κοκκίνου, η οποία αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στα προσωπικά της μια χωρισμένη μητέρα.

«Δεν σκέφτομαι ακόμα ότι ο γιος μου θα πάει μόνος του διακοπές. Μετά τα 18 του! Αν δεν μου αρέσει μια κοπέλα του γιου μου, δεν πρέπει να του το πω. Η μαμά μου, ποτέ δεν μου έλεγε την άποψή της για τους συντρόφους μου, το έκανε μετά, αφού τελείωνε η σχέση. Η μαμά μου ήταν πολύ νέα όταν χώρισε. Δεν ήθελε να παντρευτεί ξανά και να κάνει άλλο παιδί.

Όταν ήμουν μικρή και ήξερα ότι η μαμά μου έχει σχέση, δεν ήταν το καλύτερό μου. Της έκανα τη ζωή δύσκολη, ήμουν ξινή και με τους συντρόφους της. Θα καταλάβαινα τον γιο μου αν ήταν αρνητικός σε μια σχέση μου. Προτεραιότητα κι εκεί έχει το παιδί μου. Καλό είναι να συμβουλευόμαστε ψυχολόγο για τόσο σοβαρά θέματα του παιδιού μας. Ο σύντροφος παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο για να πάρουν θετικά τα παιδιά μια νέα σχέση.

Είναι δύσκολο για μια γυναίκα χωρισμένη με παιδί να βρει σύντροφο για να έχει κοινή πορεία. Ποτέ δεν είχα ανασφάλεια για την προσωπική μου ζωή. Αν κάποιος με θέλει υπάρχει ένα πακέτο. Εμφανίζομαι άνετα με μαγιό, αλλά δεν έχω τόση αυτοπεποίθηση. Άλλες φορές κοιτιέμαι στον καθρέφτη και νιώθω όμορφη κι άλλες φορές όχι», είπε μεταξύ άλλων η Έλλη Κοκκίνου.


Έλλη Κοκκίνου: «Αν κάποιος με θέλει υπάρχει ένα πακέτο»