Αυθεντικές ελληνικές γεύσεις σε μεσογειακή προσέγγιση δίπλα στη θάλασσα, υπό την συνοδεία ωραίας μουσικής...

Αυτή είναι μια μικρή περιγραφή για την Πλαζ όπου και αυτό το καλοκαίρι έχει βαλθεί να μας κάνει να μην ξεκολλάμε από τον όμορφο χώρο της.

Παραδοσιακές ελληνικές συνταγές με αγνές πρώτες ύλες, εκτελεσμένες μοντέρνα, αλλά και ιδιαίτερα πιάτα μας περιμένουν καθημερινά να τα ανακαλύψουμε.


Σε ένα χαλαρό και ήσυχο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα, όπου κάθε μεριά του έχει φτιαχτεί με μεράκι και αγάπη, είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να ξεφύγουν από το κλεινόν άστυ.

Είτε επιλέξετε θαλασσινά, είτε ψητά της ώρας ή πιάτα της ημέρας το σίγουρο είναι ότι θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα και σύντομα θα γίνει το στέκι σας για το μεσημεριανό ή βραδινό φαγητό σας ή ακόμα και το σημείο συνάντησης για το καφεδάκι ή το ποτό σας.

Με πλούσιες μερίδες, εξαιρετική εξυπηρέτηση, φοβερή θέα στον Πατραϊκό και το κύμα να σκάει δίπλα σας με ζωντανή μουσική από την Παρασκευή έως και την Κυριακή η Πλαζ συνδυάζει το ιδανικό "πακέτο" διασκέδασης.


Σε ό,τι έχει να κάνει με τα live του μαγαζιού, κάθε Παρασκευή και Σάββατο η Πλαζ διοργανώνει μοναδικές μουσικές βραδιές με τους Γιώργο Παράμερο, Μαρία Φάκου και την Αθηνά Μάλλια.


Και επειδή οι μεσημεριανές εξορμήσεις έχουν την χάρη τους ο Γιώργος Παράμερος κάθε Κυριακή παίρνει την κιθάρα του, οδηγώντας μας στο κέφι όπως μόνο αυτός ξέρει.