Ανακοίνωση από την Ανυπότακτη Πολιτεία για την επιτυχία της νεανικής ομάδας του Προμηθέα Πατρών στο Μπάσκετ. Σε αυτήν αναφέρει:

"Η Ανυπότακτη Πολιτεία συγχαίρει την Παιδική ομάδα του Προμηθέα για την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Μπάσκετ. Μια επιτυχία που οφείλεται στα παιδιά που αγωνίστηκαν και κέρδισαν το πρωτάθλημα, στην προπονητική ομάδα και τη διοίκηση της ομάδας, σε όλους τους συντελεστές. Μετά τις σημαντικές επιτυχίες της ανδρικής ομάδας του Προμηθέα Πατρών σε Ελλάδα και Ευρώπη, άλλη μια επιτυχία έρχεται να προστεθεί στην ιστορία του σωματείου, που μας κάνει όλους χαρούμενους σαν πατρινούς πολίτες.

Εκτιμούμε την επιτυχία αυτή ως εξίσου σημαντική γιατί τα παιδιά αυτά αποτελούν το μέλλον της ομάδας και της πόλης γενικότερα που έχει σημαντική μπασκετική ιστορία. Θεωρούμε βασικές και σημαντικές τις αθλητικές υποδομές, τις ακαδημίες και τη δουλειά σε επίπεδο νέων, όχι μονάχα για το μέλλον των ομάδων και της πόλης. Θεωρούμε σημαντικά τα παραπάνω διότι ο αθλητισμός είναι μια δημιουργική διέξοδος για τη νεολαία που βιώνει την εντατικοποίηση στο σχολείο, στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, στην εργασία. Σε αυτή την κατεύθυνση θεωρούμε ότι η πολιτεία θα πρέπει να επενδύσει στον αθλητισμό του τόπου, δημιουργώντας σύγχρονες εγκαταστάσεις που θα είναι δημόσιες και δωρεάν για όλους".