Οι ελλείψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και τα προβλήματα υποδομών που υπάρχουν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» απασχόλησαν πρόσφατη συνάντηση με την Διοίκηση του Νοσοκομείου, στην οποία συμμετείχε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝΑΛ Παρασκευή Λουκοπούλου – Στασινοπούλου Ιατρός – Επιμελήτρια Α’ στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας».

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της επίσκεψης του επικεφαλής υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο Αχαΐας του ΚΙΝΑΛ Γιώργου Α. Παπανδρέου, η κ. Λουκοπούλου – Στασινοπούλου εστίασε στην αναγκαιότητα που υπάρχει για ενίσχυση του ανθρώπινού δυναμικού, ενώ σε ό,τι αφορά τις υποδομές θύμισε ότι αρκετές παρεμβάσεις έχουν ήδη δρομολογηθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

«Υπάρχουν εξασφαλισμένοι πόροι ύψους 1 εκατ ευρώ για ιατρομηχανολογικό εξοπλισμό και άλλες 500.000 ευρώ για τη διαμόρφωση του αυλείου χώρου του νοσοκομείου. Πρόκειται για ενέργειες που θα πρέπει άμεσα να υλοποιηθούν προκειμένου να μην χαθούν οι χρηματοδοτήσεις» τόνισε από την πλευρά της η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝΑΛ Παρασκευή Λουκοπούλου – Στασινοπούλου και πρόσθεσε ότι είναι επίσης απαραίτητη η λειτουργική ολοκλήρωση του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πάτρας, καθώς με βάση το νέο οργανισμού λειτουργίας υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης άλλων 132 κλινών και να αναπτυχθούν νέα τμήματα σε νέο κτίριο.