Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στην Ημαθία για να εντοπίσει τους δυο αγνώστους που έστησαν ενέδρα σε μια 52χρονη ταχυδρόμο την στιγμή που μοίραζε συντάξεις και αλληλογραφία στην κοινότητα Κουλούρα του δήμου Βέροιας και άρπαξαν την τσάντα της με όσα χρήματα περιείχε!

Ήταν γύρω στις 10.10 το πρωί της Τετάρτης, όταν η ανυποψίαστη διανομέας που κινούνταν πεζή στο χωριό είδε να σταματάει δίπλα της ένα αυτοκίνητο με δυο επιβάτες. Ο ένας βγήκε και, χωρίς να την απειλήσει ή να την χτυπήσει, άρπαξε την τσάντα που είχε μέσα περίπου 5.000 ευρώ. Αμέσως μετά, μπήκε ξανά στο αυτοκίνητο του συνεργού του και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η ταχυδρόμος ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε αναζητήσεις, αλλά το αυτοκίνητο των δραστών δεν εντοπίστηκε, όπως αναφέρει το protothema.

Η 52χρονη ήταν η δεύτερη γυναίκα ταχυδρομική διανομέας που έγινε στόχος κακοποιών στην Ημαθία, μέσα στους τελευταίους δυο μήνες. Τη Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου, πέντε άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους είχαν κλείσει τον δρόμο με το όχημά τους σε μια 44χρονη ταχυδρόμο κατευθυνόταν από την Αλεξάνδρεια προς το Λουτρό Ημαθίας για την πληρωμή συντάξεων και την υποχρέωσαν να τους παραδώσει την τσάντα της που είχε μέσα 15.000 ευρώ. Το Ι.Χ. αυτοκίνητο των δραστών, που είχε κλαπεί από περιοχή της Θεσσαλονίκης, είχε βρεθεί λίγο αργότερα καμένο σε κοντινή αγροτική περιοχή.