H Pamela Anderson πριν από λίγες ημέρες κατηγόρησε δημοσίως τον σύντροφό της Adil Rami, ότι την απάτησε.

Ο ποδοσφαιριστής θέλησε να απαντήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενώ νωρίτερα οι εκπρόσωποί του είχαν αρνηθεί δηλώσεις στον Τύπο. «Φεύγω αμέσως από τη Γαλλία» έγραψε η ηθοποιός, που διέμενε στη Μασσαλία με τον διεθνή αμυντικό, σε μια σειρά από αναρτήσεις στο Instagram, τις οποίες συνόδευε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του ζευγαριού «Με εξαπάτησε, πίστευα ότι ζούσαμε τον μεγάλο έρωτα» γράφει η Άντερσον. «Είμαι καταρρακωμένη που ανακάλυψα τις τελευταίες ημέρες, ότι ζούσε διπλή ζωή».

«Σε καμία περίπτωση δεν ζω διπλή ζωή, παραμένω απλά προσηλωμένος στο να διατηρήσω μια μακρόβια σχέση με τα παιδιά μου και τη μητέρα τους Σιντονί για την οποία νιώθω βαθύ σεβασμό», απάντησε ο Adil Rami στο Instagram ενώ προσθέτει πως ένας χωρισμός είναι πάντα δύσκολος και προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα. «Είναι αλήθεια ότι θα έπρεπε να είμαι περισσότερο ειλικρινής σε αυτή τη διφορούμενη σχέση» προσθέτει ο αθλητής, εκφράζοντας τη λύπη του που η ιστορία και η προσωπική σχέση με την ηθοποιό αποκαλύφθηκαν στο Διαδίκτυο.


Η Pamela Anderson επιβεβαιώνει ότι ο ποδοσφαιριστής «προσπάθησε τα πάντα»: «μου έστειλε λουλούδια, γράμματα (...) ήρθε στο ξενοδοχείο μου, η ασφάλεια τον απομάκρυνε διότι μου προκαλεί φόβο. Με τραυμάτιζε και με απειλούσε συχνά». Ο Adil Rami έχει συμμετάσχει σε σποτ κατά της ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με την ξανθιά καλλονή, «το έκανε αυτό για να βελτιώσει την εικόνα του, δεν έχει κανέναν σεβασμό για τις γυναίκες, εκτός της μητέρας του».

«Παραμένω και θα παραμείνω πιστός στις αξίες μου και στα πιστεύω μου όπως εκφράζονται στη δέσμευσή μου στην οργάνωση @solidaritéfemmes...» λέει ο ποδοσφαιριστής. «Η Pamela είναι ένα πρόσωπο, το οποίο σέβομαι βαθιά, που έχει πεποιθήσεις, που είναι ειλικρινής στους αγώνες της και η αγάπη μου ήταν πάντα ειλικρινής. Αυτό θέλω να θυμάμαι», έγραψε ο ποδοσφαιριστής στο μήνυμά του που συνόδευσε με μια φωτογραφία του ζευγαριού.