Η Νέα Δημοκρατία δεν παίζει με την Υγεία. Τέλος στην ταλαιπωρία των ασθενών, έμφαση και προτεραιότητα στους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας. Και μαζί ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον ώστε οι γιατροί, το νοσηλευτικό και το διοικητικό προσωπικό να επιτελεί απερίσπαστα το καθήκον του, έτσι όπως αρμόζει σε μια προηγμένη χώρα.

Αυτό υπογράμμισε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη κατά την επίσκεψη της την Τετάρτη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Η κ. Τραχήλη είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους του Νοσοκομείου και να διαπιστώσει τις συνθήκες υπό τις οποίες το προσωπικό περιθάλπει τους μικρούς ασθενείς.

«Μόνο συγχαρητήρια έχω να δώσω στους γιατρούς, στις νοσηλεύτριες και στους νοσηλευτές, στα στελέχη των διοικητικών υπηρεσιών που κρατούν ψηλά και σε πείσμα όλων των αντιξοοτήτων ένα Νοσοκομείο που καλύπτει ανάγκες νοσηλείας απ’ όλη την Δυτική Ελλάδα», σημείωσε η κ. Τραχήλη.

Προσθέτοντας ότι μέριμνα και ευθύνη του κράτους είναι να εξασφαλίζει τις καλύτερες δυνατόν συνθήκες σ’ ένα Νοσοκομείο με εξαιρετικά ευαίσθητο χαρακτήρα.  

«Η Νέα Δημοκρατία δεν κρύβει τα λόγια της. Μιλά για μια ποιοτική δημόσια Υγεία όπου το μικρό και το ελάχιστο δεν θα παρουσιάζεται ως κατόρθωμα και ως επιχείρημα εκπλήρωσης του καθήκοντος των πολιτικά υπευθύνων. Το πραγματικό καθήκον αφορά Νοσοκομεία που ικανοποιούν στο μέγιστο τις ανάγκες του πολίτη που καταφεύγει σ’ αυτά, την ώρα που τα χρειάζεται, χωρίς να ταλαιπωρείται. Πληρώνει για την δημόσια Υγεία και έχει απαίτηση η δημόσια Υγεία να είναι στήριγμα και αποκούμπι στη δύσκολη στιγμή», σημείωσε η κ. Τραχήλη.

Νωρίτερα η κ. Τραχήλη επισκέφθηκε το «Ολύμπιον Θεραπευτήριο» στα Συχαινά Πατρών και είχε συναντήσεις με γιατρούς και μέλη του προσωπικού.