Χαλαρή και πιο όμορφη από ποτέ, η Ειρήνη Παπαδοπούλου συνάντησε την Κάλλια Καρτσάκη από την εκπομπή Ελένη και μαζί γύρισαν τον χρόνο πίσω, όταν η τραγουδίστρια με την οικογένειά της εγκατέλειψαν το Καζακστάν και ήρθαν στην Ελλάδα, όπως αναφέρει το zappit.. «Θυμάμαι ελάχιστες στιγμές από το Καζακστάν, όπου γεννήθηκα. Από το πρώτο σχολείο δεν έχω τις καλύτερες αναμνήσεις.

Στο δεύτερο σχολείο εγκληματίστηκα και απέκτησα φίλους. Στο πρώτο σχολείο επειδή δεν γνώριζα τη γλώσσα κι επειδή μου ήταν λίγο σοκ που άλλαξα χώρα, περιβάλλον, καταστάσεις, η δασκάλα με κατανοούσε πάρα πολύ. Θυμάμαι να λέει στους γονείς μου «έχει περάσει όλη η χρονιά και δεν έχει βγάλει ένα κιχ, αλλά είναι το μοναδικό παιδί που με κοιτάει μες στο στόμα και προσπαθεί να καταλάβει, να μάθει και γι’ αυτό τον λόγο θα την περάσω στη δευτέρα δημοτικού», εξομολογείται η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Είμαι πολύ ευαίσθητη, γι’ αυτό κι έχω φτιάξει μια άμυνα χωρίς να το ξέρω προς τα έξω. Χωρίς να με ξέρει κάποιος βλέπει τη σκληρή και τη δυναμική μου πλευρά, γιατί όλο το υπόλοιπο προσπαθώ να το προστατεύσω. Έχουν υπάρξει στιγμές που έχω στεναχωρηθεί έντονα, έχω απογοητευτεί έντονα, οριακά στο να σκεφτώ να τα παρατήσω. Είμαι υπερβολική πάντα, γενικά, στα συναισθήματά μου. Είτε είναι θετικά, είτε είναι αρνητικά. Έχουν υπάρξει στιγμές που έχω προσπαθήσει να αποδείξω ότι δεν είμαι μόνο αυτό που βλέπετε…», τονίζει η Ειρήνη Παπαδοπούλου.