Άνθρωπος της Μελάνια Τραμπ αναλαμβάνει το πόστο του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου: η Στέφανι Γκρίσαμ.

Μάλιστα, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ήταν εκείνη που ανακοίνωσε τη νέα εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου. Ισως γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν… απασχολημένος στο Twitter, κάνοντας επιθέσεις εναντίον του Ιράν το οποίο απείλησε με αφανισμό.

«Με ευχαρίστηση ανακοινώνω ότι η Στέφανι Γκρίσαμ θα είναι η νέα εκπρόσωπος και υπεύθυνη επικοινωνίας του Λευκού Οίκου! Είναι μαζί μας από το 2015. Ο πρόεδρος και εγώ δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο άνθρωπο για να υπηρετήσει τη διοίκηση και τη χώρα μας. Είμαι ενθουσιασμένη που η Στέφανι θα εργάζεται και για τις δύο πλευρές του Λευκού Οίκου», έγραψε στο Twitter η Μελάνια Τραμπ.

Ποια είναι η νέα εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου

Η Στέφανι Γκρίσαμ θα αντικαταστήσει την Σάρα Χάκαμπι Σάντερς στη θέση του εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου, την αποχώρηση της οποίας είχε ανακοινώσει πριν από λίγες ημέρες ο Ντόναλντ Τραμπ.

Η Γκρίσαμ είναι στο γραφείο της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ από τον Μάρτιο του 2017, ως υπεύθυνη επικοινωνίας. Νωρίτερα, ήταν αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, πίσω από τον Σον Σπάισερ, ο οποίος είχε παραιτηθεί τον Ιούλιο του 2017. Παλιότερα, η Γκρίσαμ είχε εργαστεί στην προεκλογική καμπάνια του Ντόναλντ Τραμπ. Πριν από λίγες ημέρες, όταν ρωτήθηκε αν η Γκρίσαμ θα διαδεχθεί την Σάντερς, ο Αμερικανός πρόεδρος την είχε χαρακτηρίσει «εκπληκτική».

Οσο εργάζεται στο πλευρό της Μελάνια Τραμπ, η Γκρίσαμ έχει υπερασπιστεί με σφοδρότητα την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Για παράδειγμα, όταν τον Ιούνιο του 2018 η σύζυγος του προέδρου είχε φορέσει ένα τζάκετ με το μήνυμα «Πραγματικά δεν ενδιαφέρομαι, εσείς;», που πολλοί το ερμήνευσαν ως κρυφό μήνυμα.