Η Πάμελα Αντερσον χώρισε από τον επί δύο χρόνια σύντροφό της, Αντιλ Ραμί και αποφάσισε να το ανακοινώσει μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή της φωτογραφία με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή και στη λεζάντα έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο για τον χωρισμό τους. Όπως αναφέρει ο πρώην σύντροφός της έκανε διπλή ζωή!

«Είναι δύσκολο να το δεχτώ. Τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής μου ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Εξαπατήθηκα. Πίστεψα ότι ζούσαμε έναν μεγάλο έρωτα. Καταστράφηκα τις τελευταίες ημέρες όταν έμαθα πως ζούσε μία διπλή ζωή. Συνήθιζε να χλευάζει άλλους παίκτες που είχαν τις ερωμένες τους σε διαμερίσματα κοντά στις συζύγους τους. Αποκαλούσε αυτούς τους άνδρες τέρατα. Αλλά αυτό είναι το χειρότερο. Έλεγε ψέματα σε όλους. Πως γίνεται να φέρεται με αυτόν τον τρόπο στις καρδιές δυο γυναικών. Αυτός είναι το τέλος. Πως μπορώ να βοηθάω ένα σωρό κόσμο και να μην είμαι αρκετά σοφή για να βοηθήσω τον εαυτό μου», έγραψε εμφανώς νευριασμένη η Πάμελα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως και τους προηγούμενους μήνες τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, ωστόσο η είδηση τότε διαψεύστηκε.

Δείτε την ανάρτησή της: