NEWS | 4: Life-style - 28: Celebrities

Ο σκηνοθέτης του «Bond 25» και οι φήμες για ανταρσία στο πλατό

Wed, 26 Jun 2019 03:24:00 +0300 03:24 Patras Events logo

Τι απάντησε ο Κάρι Φουκουνάγκα

Ο σκηνοθέτης, Κάρι Φουκουνάγκα διέψευσε τη φημολογία ότι η εμμονή του να παίζει βιντεοπαιχνίδια τον αναγκάζει να περνά υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από το πλατό των γυρισμάτων της ταινίας «Bond 25», με αποτέλεσμα να υπάρχει απόλυτη «ανταρσία» στο συνεργείο.

Σε δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun» υποστηρίζεται ότι «η ανταρσία ξέσπασε στο πλατό» της επερχόμενης 25ης ταινίας με πρωταγωνιστή τον πράκτορα 007, επειδή «ο εθισμός στα βιντεοπαιχνίδια του Φουκουνάγκα προκαλεί καθυστερήσεις στην παραγωγή που αναγκάζουν το συνεργείο να εργάζεται υπερωρίες».

«Υπάρχει πραγματική ανταρσία αυτή τη στιγμή» δήλωσε στην εφημερίδα μια ανώνυμη πηγή. «Ο Κάρι έρχεται πάντα τόσο αργά για το γύρισμα και καθυστερεί τα πάντα, αλλά το αίτημα που απευθύνθηκε στα μέλη του συνεργείου να εργαστούν επιπλέον ώρες για να καλύψουν την καθυστέρηση είναι το ποτήρι που ξεχείλισε. Στη συνέχεια έστησαν ένα σκηνικό, αλλά ο σκηνοθέτης δεν εμφανιζόταν για αρκετές ώρες επειδή έπαιζε στο PlayStation του» σημείωσε η ίδια πηγή.

Ο Φουκουνάγκα, ο οποίος σκηνοθέτησε την ταινία «Beasts of No Nation» και την πρώτη σεζόν της σειράς «True Detective» του HBO άκουσε για το δημοσίευμα και έδωσε μια χιουμοριστική απάντηση μέσω των social media.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Πάτρα, Αχαΐα, Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο patrasevents.gr

Σχετικά άρθρα

ΑΡΧΗ

loader