Η κόντρα της Meghan Markle με την οικογένειά της, δεν έχει τέλος όπως αποκαλύπτουν οι νέες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν.

Μετά το χαμό που προκάλεσαν με τις αλλεπάλληλες υβριστικές δηλώσεις τους, όταν δεν προσκλήθηκαν πέρυσι στον πριγκιπικό γάμο της Meghan, η αδελφή της Samantha συνέχισε να κάνει εμπρηστικές δηλώσεις στα media και μάλιστα ετοίμασε και βιβλίο για την ετεροθαλή αδελφή της, όπου στην ουσία την κατηγορεί πως προσπαθεί να διαγράψει το παρελθόν της και πως πληγώνει διαρκώς τον πατέρα τους Thomas Markle.

O δε ετεροθαλής αδελφός της Meghan, o Thomas Markle Jr, αφού θυμίζουμε πως έφτασε στο σημείο να στείλει επιστολή στον πρίγκιπα Harry ζητώντας του να μην παντρευτεί την Meghan και τον προειδοποιούσε για τον κακό χαρακτήρα της αδελφής του, τώρα έδωσε μια νέα συνέντευξη και στην ουσία ζητά να λάβει μια πρόσκληση στη βάφτιση του ανιψιού του Archie.

O Thomas Markle Jr παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην εφημερίδα Express, και σε αυτή είπε πως όλοι τους (δηλαδή η οικογένεια της Meghan από την πλευρά του πατέρα της) ελπίζουν πως η Δούκισσα του Σάσεξ επιτέλους θα πει πως «αρκετά ως εδώ» και θα θελήσει να είναι παρούσα η οικογένειά της στη βάφτιση του μικρού Archie.

Παράλληλα είπε πως ο ίδιος έχει ξεκινήσει μια προσωπική "σταυροφορία" για να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει για την οικογένειά του και πως γνωρίζει πως αυτή θα είναι μια μακριά και δύσκολη πορεία.