Στην Ελλάδα της επόμενης περιόδου, με κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα πτυχία θα έχουν αντίκρισμα. Οι νέοι μας θα έχουν κίνητρα και ευκαιρίες να δημιουργήσουν, να μείνουν στο τόπο μας, να χτίσουν το μέλλον. Γιατί χωρίς νέους η πατρίδα μας δεν έχει μέλλον.

Αυτό επεσήμανε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη το απόγευμα της Δευτέρας σε συνάντηση που είχε με ομάδα νέων επιστημόνων στην Πάτρα. Νωρίτερα η κ. Τραχήλη είχε περιοδεύσει σε περιοχές της Δυτικής Αχαΐας.

«Το κυβερνητικό μας πρόγραμμα δεν είναι μια συνάθροιση ευσεβών πόθων. Είναι ένα πλαίσιο δεσμευτικών στόχων. Αυξάνουμε τον κατώτατο μισθό σε διπλάσιο ποσοστό απ’ τον ρυθμό ανάπτυξης της οικονομίας. Αν ο ρυθμός ανάπτυξης είναι 4% ο μισθός αυξάνεται 8%. Συνδέουμε, επιτέλους, τα Πανεπιστήμια μας με την αγορά εργασίας και την επιχειρηματικότητα. Ξαναδίνουμε πνοή στις επενδύσεις και μαζί γόνιμο έδαφος στους νέους επιστήμονες μας. Προχωράμε μπροστά. Ξαναβρίσκουμε το χαμόγελο μας», είπε η κ. Τραχήλη.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Στο μεταξύ, δεκάδες είναι οι πολίτες που καθημερινά επισκέπτονται το πολιτικό γραφείο της Αθηνάς Τραχήλη, στην πλατεία Γεωργίου 28 (1ος όροφος, τηλέφωνο 2610. 220007) στην Πάτρα. Όπως και στο Αίγιο, στην συμβολή των οδών Αιγιαλέως και Δ. Φαραζούλη 1, τηλέφωνο 6981.153233, απέναντι απ’ το ΚΤΕΛ.  

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας που έρχονται να δουν εμένα και τους συνεργάτες μου. Οι πόρτες των γραφείων μας είναι πάντα ανοικτές, από νωρίς το πρωί έως πολύ αργά τη νύχτα. Για μένα σημαίνουν πολλά αυτές οι επισκέψεις. Δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και κοινούς στόχους. Αυτούς τους στόχους θα τους πετύχουμε μαζί», αναφέρει η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.