Στιγμές τρόμου έζησε μια γυναίκα μέσα σε αεροπλάνο της Air Canada όταν ξύπνησε και διαπίστωσε ότι την είχαν ξεχάσει μέσα στο αεροσκάφος αφού αυτό είχε προσγειωθεί μετά από την πτήση Κεμπέκ-Τορόντο.

Η Τίφανι Άνταμς περιέγραψε πώς ξύπνησε «ολομόναχη» σε ένα «παγωμένο» αεροσκάφος στις 9 Ιουνίου.

«Στην αρχή πίστεψα ότι ζούσα κάποιον εφιάλτη καθώς σκεφτόμουν πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό;» πρόσθεσε η Άνταμς στην ιστορία που πρώτη μοιράστηκε δημόσια μια φίλη της στο Facebook.


Η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε το περιστατικό αλλά αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για το πώς οι εργαζόμενοί της δεν είδαν τη γυναίκα μέσα στο αεροπλάνο πριν να το κλείσουν.

Η Άνταμς το πρώτο που έκανε όταν ξύπνησε μέσα στο άδειο αεροσκάφος ήταν να τηλεφωνήσει σε μια φίλη της προκειμένου να της εξηγήσει τι είχε συμβεί μόνο που το τηλέφωνό της «άδειασε» από μπαταρία με την ίδια να μην μπορεί να το φορτίσει καθώς στο αεροσκάφος δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα.

Τότε ήταν που την κυρίευσε πανικός μέχρι που εντόπισε κάποια γούοκι-τόκι στο κόκπιτ, τα οποία, όμως, αποδείχτηκε ότι δεν δούλευαν.

Το επόμενο βήμα της ήταν με τη βοήθεια ενός φακού να προσπαθήσει να ειδοποιήσει κάποιον στο αεροδρόμιο, προσπάθεια που και αυτή δεν τελεσφόρησε.

Το τέλος της περιπέτειας της Άνταμς μπήκε όταν κατάφερε να ανοίξει μια πόρτα του αεροσκάφους και να αρχίσει να φωνάζει μέχρι που την εντόπισε κάποιος εργαζόμενος στο αεροδρόμιο.

Η Air Canada όταν ενημερώθηκε για την περιπέτεια της Άνταμς αφού αρχικά επιβεβαίωσε ότι η επιβάτης ήταν καλά στην υγεία της, στη συνέχεια της πρόσφερε λιμουζίνα και δωμάτιο σε ξενοδοχείο με την Άνταμς να αρνείται κάθε προσφορά.

«Από τότε που συνέβη το περιστατικό δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια καθώς συχνά ξυπνάω τα βράδια γεμάτη τρόμο πως θα βρεθώ κλειδωμένη σε ένα σκοτεινό μέρος» λέει τώρα η Άνταμς.

Η αεροπορική εταιρεία αυτό που ζητά τώρα από την Άνταμς είναι μια επιστολή με όλες τις λεπτομέρειες της περιπέτειάς της προκειμένου να έχει απτό αποτέλεσμα η έρευνα που έχει ξεκινήσει.