Στο ένδοξο τόπο της Τριταίας και ειδικότερα στο Καλέντζι, γενέτειρας τριών Πρωθυπουργών και κοιτίδας της δημοκρατίας και των προοδευτικών δυνάμεων βρέθηκε την Κυριακή το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝ.ΑΛ. Ανδρέας Τζουραμάνης στο πλαίσιο περιοδείας των υποψηφίων του Κινήματος με επικεφαλής τον Γιώργο Παπανδρέου.

Η αποδοχή, η στήριξη και η εμπιστοσύνη των κατοίκων της περιοχής ήταν ιδιαίτερα συγκινητική και τιμητική για όλους τους υποψήφιους, οι οποίοι έστειλαν το μήνυμα της μεγάλης αλλαγής που έχει ανάγκη ο τόπος.

Να σημειωθεί, πως στο Καλέντζι τελέστηκε μνημόσυνο για τον Ανδρέα Παπανδρέου, με αφορμή τη συμπλήρωση 23 ετών από τον θάνατο του μεγάλου ηγέτη και ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

«Ασυμβίβαστος και οραματιστής! Αν και έχουν συμπληρωθεί 23 χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, εξακολουθεί να βρίσκεται εδώ… Μας εμπνέει και μας δείχνει το δρόμο. Όλοι οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες δεν ξεχνούν τον μεγάλο φιλολαϊκό ηγέτη της χώρας, τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, που μας έδειξε τον δρόμο του αγώνα για την ΑΛΛΑΓΗ», τόνισε ο κ. Τζουραμάνης.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

Εξ άλλου, ο κ. Τζουραμάνης στο πλαίσιο της περιοδείας των υποψηφίων του ΚΙΝ.ΑΛ. βρέθηκε και στην ιστορική Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Τριταίας, η οποία πανηγύριζε. Το πρωί τελέστηκε Δοξολογία παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων των τοπικών Αρχών και φορέων.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ

Στο μεταξύ, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, συνεχίζει καθημερινά τις επαφές με πολίτες. Συγκεκριμένα, ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητά τους, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν για να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες υποχρεώσεις τους, μετέφεραν κάτοικοι και επαγγελματίες στις περιοχές Ψαροφαΐου και Αγυιάς στον υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας του ΚΙΝ.ΑΛ., Ανδρέα Τζουραμάνη, ο οποίος επισκέφθηκε και τις δύο περιοχές της Πάτρας, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει με συμπολίτες.

Ο κ. Τζουραμάνης και στις δύο μεγάλες συνοικίες της Πάτρας, στις οποίες εκτός των άλλων έχουν αναπτυχθεί εξαιρετικές περιφερειακές αγορές συζήτησε και με καταστηματάρχες για τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τα μέτρα που χρειάζεται να ληφθούν για τη στήριξή τους.

Όπως τους είπε «με το σχέδιο Ελλάδα, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις ενισχύονται με μείωση των φόρων, με κίνητρα για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, αλλά και με προγράμματα για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».