Τέλος της αγωνιστικής σεζόν και για τους μικρούς αθλητές της Αστραπής με διακρίσεις!!! Μετά την 5η θέση στη γενική κατάταξη στο πανελλήνιο εφήβων ο Α.Σ. Αστραπή αποδεικνύει ότι θα πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια με τους μικρούς και αποφασισμένους μαχητές που ακολουθούν όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου.

Μόλις πριν 2 μήνες στο διεθνές meeting G1 στην Βουλγαρία ο Α.Σ. Αστραπή κατέκτησε 8 μετάλλια με 13 αθλητές και βρέθηκε στη 3η θέση στη γενική κατάταξη σε όλη την Ευρώπη στις κατηγορίες των μικρών αθλητών και συνεχίζει με την τελευταία αγωνιστική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα Kim e Liu όπου κατέκτησε 1 χρυσό και 4 χάλκινα μετάλλια!

Αναλυτικά:

1η θεση Απόστολος Παναγόπουλος -41kg
3η θεση Νικολόπουλος Παναγιώτης -45kg
3η θέση Λαμπροπούλου Παναγιώτα -33kg
3η θέση Διαμαντοπούλου Παναγιώτα -23kg
3η θέση Διαμαντοπολου Ιλένα -37kg

Και 10 ακόμα σημαντικές συμμετοχές οι οποίες ήταν αρκετά κοντά στα μετάλλια!

Οκτάρα Μαρία
Σωτηρόπουλος Μιχαήλ Άγγελος
Ροδίτης Άγγελος
Πανταζόπουλος Ανδρέας
Πουλιάση Άννα Μαρία
Μπακόπουλος Σταύρος
Πουλιάση Ραφαέλα
Αλεξανδρόπουλος Γιάννης
Φαλιέρης Βασίλης
Καπανδρίτης Γιάννης

Το πιο σημαντικό σε αυτές τις ηλικίες είναι η απόδοση και το πόσο διαχειρίζεται το παιδί όλη την στρεσογόνα κατάσταση που λέγεται αγώνας. Οι αθλητές της Αστραπής τα πήγαν περήφημα και στο κομμάτι της απόδοσης και στο πόσο εν τέλει χάρηκαν τη συμμετοχή τους σε ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός. 

Ο Α.Σ. Αστραπή φέτος δούλεψε με μεθοδολογία, αθλητικές μετρήσεις, όρεξη, πάθος και άλλα πολλά ενώ φρόντισε να παρέχει ένα προπονητικό μοτίβο το οποίο αποτελούταν από πολλούς δασκάλους-ειδικευόμενους με διαφορετικούς ρόλους προκειμένου να δουλέψει επαγγελματικά σε όλες τις ηλικίες. 

Οι προπονητές του συλλόγου Χρήστος Αντωνακόπουλος και Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος είναι υπερευχαριστημένο από τη φετινή απόδοση της ομάδας και αναμένουν την επόμενη αγωνιστική σεζόν προκειμένου να τους καρπούς και τη δουλειά τους να αποδίδουν!

Το ταξίδι της γνώσης και της εξέλιξης του ταεκβοντό θα συνεχίσει ο προπονητής Χρήστος Αντωνακοπουλος την επόμενη εβδομάδα στην Κορέα για έναν μήνα μαζί με δύο πρωταθλητές των συλλόγων Αστραπή και Έκρηξη, Μιχαλόπουλο Αλέξη (πρωταθλητή -59kg στους εφήβους 2019) και Μιχόπουλο Σωτήρη (πρωταθλητή -73kg στους εφήβους 2019).