Ένα ξεχωριστό Cooking Master Class πραγματοποιήθηκε στη Ρήγα Φεραίου, το απόγευμα του Σαββάτου.

Το ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ σε συνεργασία με το Juniorsclub.gr, υποδέχθηκαν στην Πάτρα, τον Master Chef, Χρήστο Μπάρκα!

Ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής που ξεχώρισε για το ταλέντο του, αλλά και για τις μοναδικές ατάκες του, βρέθηκε στο Cafe-Bar Restaurant Acera, πραγματοποιώντας μία ανοιχτή επίδειξη, στην οποία μπορούσαν να λάβουν μέρος όλοι όσοι αγαπάνε τη γαστρονομία.

Νέοι και νέες βρέθηκαν απέναντι από τον Χρήστο Μπάρκα και παρακολουθώντας τον επί το έργον, έμαθαν διάφορα μυστικά.


Ο ίδιος φανερά ευδιάθετος και χαμογελαστός, καθ' όλη τη διάρκεια παρασκευής των φαγητών και του γλυκού που επέλεξε να παρουσιάσει, εξηγούσε στο κοινό του κάθε βήμα για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, ο chef δημιούργησε την ιδανική μπεσαμέλ που "σκεπάζει" τα παπουτσάκια, ενώ όσον αφορά το γλυκό, έφτιαξε ένα γευστικό και απολαυστικό κορμό.

Το μάθημα έληξε, με τον κόσμο να δοκιμάζει τις νοστιμιές του και να τον συγχαίρει...

Δείτε φωτογραφίες: