Ετοιμάζει βαλίτσες για το Μινσκ της Λευκορωσίας ο Νίκος Ηλιόπουλος

Ο Πατρινός πρωταθλητής της Ενόργανης Γυμναστικής θα αγωνιστεί σε μία ακόμα διεθνή διοργάνωση, φορώντας τα χρώματα της εθνικής ομάδας, ελπίζοντας στην διάκριση και σε μία καλή βαθμολογία. Ο αθλητής θα αποτελέσει την τελευταία εμφάνιση της εθνικής ομάδας στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του στο σύνθετο ατομικό ανδρών. 

Ο προκριματικός του αγωνίσματος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 27 Ιουνίου και ο τελικός θα γίνει το Σάββατο στις 29. Ο Νίκος Ηλιόπουλος μαζί με τον προπονητή του Δημήτρη Ράπτη έχουν ετοιμάσει ένα δύσκολο πρόγραμμα που θα προσπαθήσει να υλοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο, σε ένα αγώνισμα που έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. 

Η διοργάνωση στο Μινσκ έχει ξεκινήσει από τις 21 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 30 του μήνα. Είναι οι 2οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες που γίνονται και σε αυτούς συμμετέχουν 50 χώρες, με περισσότερους από 4.000 αθλητές.

Πρόκειται για μία διοργάνωση που συμπεριλαμβάνει και τα τρία Ολυμπιακά αθλήματα της γυμναστικής (ενόργανη, ρυθμική και τρομπολίνο) και η Ελλάδα παίρνει μέρος σε αυτή με τέσσερις αθλητές. Τον Πατρινό Νίκο Ηλιόπουλο, την Ελένη Κελαϊδίτη της ρυθμικής και τους Μάριο Γράψα και Λίλα Κασάπογλου του τραμπολίνο.