Δευτέρα 24 Ιουνίου
Επεισόδιο: 184

Η Μαρίνα περνάει στιγμές ευτυχίας με τη Μελίτη στο σπίτι της. Όμως η Μελίτη συνεχίζει να μην αποδέχεται το Μιχάλη, κάτι που προβληματίζει και τον ίδιο και τη Μαρίνα. Από την άλλη πλευρά, η Κάτια και ο Φώτης προσπαθούν να πείσουν τη Λίλιαν να μην πει στη Μαρίνα την αυτό που έμαθε.

Ο Μιχάλης εξομολογείται στο Γιώργο ότι σκέφτεται να παρατήσει την ηθοποιία μόλις παντρευτεί και καταλήγουν σε καυγά. Προκειμένου να συμφιλιωθούν, ο Μιχάλης κάνει μια νέα πρόταση στο Γιώργο. Εν τω μεταξύ, ο Αντρέας πιάνει  δουλειά ως σοφέρ στο Γεράσιμο Χατζή,  τον ανταγωνιστή του Δημήτρη. Ο Σταύρος δέχεται μια δελεαστική επαγγελματική πρόταση, που όμως είναι  στη Θεσσαλονίκη.

Τρίτη 25 Ιουνίου
Επεισόδιο: 185

Η Λίλιαν παροτρύνει την Κάτια να πει στην Μαρίνα την αλήθεια για να μην έχει πια και λάθος εντυπώσεις ότι συνωμοτούν οι δυο τους εναντίον της. Η Μαρίνα εξακολουθεί να φοβάται την Κάτια και είναι πολύ ανήσυχη σε σχέση με την Μελίτη.

Παράλληλα, η Σοφία έχει αρχίσει να ανησυχεί για το μέλλον του μωρού της, αν συνεχίσει να αρνείται την οικονομική βοήθεια που της προσφέρει επίμονα και απλόχερα ο Δημήτρης. Κι ενώ ο Σταύρος είναι μπερδεμένος με το αν πρέπει να δεχτεί τη θέση που του προσφέρεται στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, η Ρένα είναι αισιόδοξη με την απόφασή της να εμπιστευθεί σ’ έναν νέο γιατρό την προοπτική του να μείνει έγκυος. Στο ιατρείο του, θα γνωρίσει την Ιωάννα, μια νέα γλυκιά έγκυο γυναίκα. Δεν της περνάει καν απ’ το μυαλό ότι αυτή η τυχαία γνωριμία, μπορεί να έχει απρόβλεπτη και δύσκολη συνέχεια.

Τετάρτη 26 Ιουνίου
Επεισόδιο: 186

Η Κάτια για μια ακόμη φορά δεν βρίσκει τη δύναμη  να ομολογήσει την αλήθεια στην Μαρίνα και συμφωνεί με τον Φώτη να την αποκαλύψει αυτός  την παραμονή του γάμου της. Η Μαρίνα με τον Μιχάλη και την Μελίτη μπαίνουν για πρώτη φορά στο καινούργιο τους σπίτι, γεμάτοι σχέδια και ευτυχισμένοι για την καινούργια τους ζωή. 

Η Λίλιαν, που βασανίζεται από την απουσία της Μελίτης, αποφασίζει να ακολουθήσει τον Σταύρο και ανακοινώνει στην Μαρίνα ότι θα φύγει μαζί του στην Θεσσαλονίκη. Η Ρένα ζητάει από την Μαρίνα να την βοηθήσει σαν δικηγόρος αν χρειαστεί να υιοθετήσει ένα παιδί και η Μαρίνα δέχεται με χαρά. Ένα παράξενο αγροτικό αυτοκίνητο συνεχίζει να παρακολουθεί κρυφά την Κάτια...

Πέμπτη 27 Ιουνίου
Επεισόδιο: 187

Η Λίλιαν, ο Σταύρος κι η Ελπίδα ετοιμάζονται να μετακομίσουν στη Θεσσαλονίκη κι οι στιγμές αποχαιρετισμού είναι έντονες για όλους... Κι ενώ οι προετοιμασίες για τους γάμους κορυφώνονται, η Μαρίνα ανησυχεί ότι η Κάτια κάτι ετοιμάζει και θα τους χαλάσει την ευτυχία. Ο Μιχάλης θεωρεί ότι είναι υπερβολική και  προσπαθεί να την ηρεμήσει. Η Έλλη σκέφτεται να πει στον Άρη να συζήσουν.

Κι ενώ η Μελίτη παίζει στον κήπο με την Κατερίνα και το Δημητράκη, ξαφνικά εξαφανίζεται. Ένας άγνωστος παρακολουθεί τον Φώτη και πειράζει τη μηχανή του αυτοκινήτου του, χωρίς ο Φώτης να το αντιληφθεί.

Παρασκευή 28 Ιουνίου
Επεισόδιο 188

Οι ετοιμασίες των γάμων της Μαρίνας και της Ρένας έχουν ολοκληρωθεί και όλοι περιμένουν στην εκκλησία τις δυο νύφες. Τίποτα όμως δεν δείχνει να πηγαίνει όπως περίμεναν. Η Ρένα δεν απαντά στις κλήσεις που της κάνουν και όλοι αναρωτιούνται τι μπορεί να της συνέβη στην διαδρομή.

Ενώ αγνοούμενη είναι και η Μελίτη, που έχει χαθεί ξαφνικά, ενώ παίζει κρυφτό με τα αδέλφια της. Η μυστηριώδης και αναπάντεχη εξαφάνισή της, οπλίζει το χέρι της Μαρίνας, που είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να μην αφήσει κανέναν να την χωρίσει από την κόρη της. Αγνοεί, όμως, πως έτσι πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην ανακάλυψη της αλήθειας και για την δική της ζωή. Την ίδια στιγμή, η Κάτια, αντιλαμβάνεται πως ήρθε η ώρα και για εκείνη να αναλάβει την ευθύνη που της αναλογεί, για όλα όσα έγιναν…