Στην πόλη της Πάτρας και συγκεκριμένα στον εξωτερικό χώρο του Εργοστασίου Τέχνης βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, προσφέροντας στους φανς του μία ανατρεπτική μουσική παράσταση.

Ο «αιώνιος έφηβος» της μουσικής σκηνής τραγούδησε -πέρα από τα αγαπημένα μας διαχρονικά τραγούδια- κομμάτια από το νέο του δίσκο «Μπλέξαμε» που κυκλοφόρησε πρόσφατα σε στίχους της Λίνας Δημοπούλου, του Οδυσσέα Ιωάννου και της Σάννυ Μπαλτζή με μουσική του ίδιου, του Χριστόφορου Κροκίδη και του Αντρέα Αποστόλου.


Η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ήταν ονειρική, αποτελώντας μια ευκαιρία να ακούσουμε τον δικό μας Βασίλη, με την τρυφερή ροκ φωνή και την ηλεκτρισμένη σκηνική παρουσία που έχει σημαδέψει τις ζωές εκατομμυρίων θαυμαστών του και να ταξιδέψουμε μαζί του σε άλλους μακρινούς μουσικούς προορισμούς.

Μαζί του εμφανίστηκαν οι μουσικοί: Μαίρη Μπρόζη (Βιολί – τραγούδι), Αντρέας Αποστόλου (Πιάνο), Βαγγέλης Πατεράκης (Ηλεκτρικό Μπάσο), Στέφανος Δημητρίου (Τύμπανα), Γιάννης Αυγέρης (Κιθάρες) και την ενορχήστρωση ανέλαβε ο Αντρέας Αποστόλου.

Δείτε φωτογραφίες της Μαριλίας Βασιλακοπούλου:


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμO Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Εργοστάσιο Τέχνης 19-06-19

Παραγωγή - MOJO LIVE