Με ένα ηχηρό μήνυμα για τη δύναμη της θέλησης ολοκληρώθηκε η ανοικτή συζήτηση- συνάντηση που είχε με νέους της Πάτρας ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝ.ΑΛ., Ανδρέας Τζουραμάνης.

Το αίθριο του café «Γέφυρες» γέμισε από νέους ανθρώπους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας, ο οποίος συνεχάρη την πρόεδρο του ΣΟΨΥ Πάτρας, Χριστίνα Μπίκου για το πανευρωπαϊκό βραβείο που απέσπασε το καφέ ως παράδειγμα καλής πρακτικής κοινωνικής ένταξης των ψυχικά πασχόντων και γενικότερα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Από την πλευρά της, η κα Μπίκου ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση στηρίζοντας το café «Γέφυρες» και έστειλε το δικό της μήνυμα, καλώντας τους νέους να μην σκύβουν το κεφάλι στις δυσκολίες και να παλεύουν με πείσμα για την επίτευξη των στόχων τους. Μάλιστα, η πρόεδρος του ΣΟΨΥ Πάτρας έκανε και μία σύντομη αναφορά στη δράση του Συλλόγου, ενημερώνοντας πως οι πόρτες του είναι πάντα ανοικτές παρέχοντας συμβουλευτική και βοήθεια.

Ακολούθως ο κ. Τζουραμάνης έκανε διάλογο με όλα τα νέα παιδιά, από τον οποίο προέκυψε η αναγκαιότητα ενεργούς συμμετοχής τους στα κοινά για να αλλάξουν όλα όσα τους πληγώνουν, τους απομονώνουν και τους… απομακρύνουν.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝ.ΑΛ. εξέφρασε την πεποίθηση ότι με πείσμα και αγάπη οι νέοι μπορούν να δώσουν το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής που έχει ανάγκη ο τόπος μας, ανοίγοντας δρόμο στο μέλλον που τους αξίζει.