Σε ένα επικό, μαγικό, ανεπανάληπτο event ο Boris Brejcha μοιράστηκε μαζί μας το πλούσιο ταλέντο του χαρίζοντας μας μια dance βραδιά που θα κάνουμε πολύ καιρό να βγάλουμε από τη μνήμη μας.

Από νωρίς είχε μαζευτεί στο Bolivar Βeach Bar πλήθος κόσμου που προμήνυε τι πρόκειται να επακολουθήσει. Η ατμόσφαιρα εκπληκτική με έντονα φεστιβαλικά στοιχεία, με θετικά vibes κι ένα υπέροχο αεράκι που ανανέωνε ψυχή και πνεύμα.

Οι support dj’s προετοίμασαν κάτι παραπάνω από ιδανικά το έδαφος για να υποδεχτεί το κοινό τον The Joker και λίγο μετά τις 02.30 o μασκοφόρος αυτός μουσικός υπερήρωας ανέβηκε στα decks με το κοινό να τον αποθεώνει. Ένα πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά τους χώρους του Bolivar Beach Bar αποδεικνύοντας ότι το ελληνικό κοινό διψά για τέτοιες προσπάθειες και πάνω από όλα τις τιμά. Και ο Γερμανός super star δεν άφησε την πρόκληση να πέσει κάτω. Με αλλά και χωρίς μάσκα για 2.30 ώρες μας πρόσφερε μια οπτικοακουστική εμπειρία άλλου επιπέδου. O ρυθμός του dj set θύμισε Tomorrowland. Η αλληλεπίδραση κοινού και καλλιτέχνη απίστευτη με μια ιδιαίτερη ενέργεια να κυριαρχεί σε όλο το dancefloor. Πειραματικοί ήχοι, επιβλητικά basslines και deep ρυθμοί κυριάρχησαν όπως αναμενόταν, αιχμαλωτίζοντας άπαντες!

Σε ένα από τα καλύτερα καλοκαιρινά outdoor event ο Boris Brejcha επιβεβαίωσε τη φήμη του ως ένας από τους καλύτερους dj της εποχής μας, το Bolivar τη φήμη του καλύτερου Beach bar της παραλιακής ιδανικό για τη φιλοξενία τέτοιων event και η F.S.I. Events τη φήμη της διοργάνωσης σπουδαίων και ιδιαίτερων dance event υψηλού επιπέδου!