Μια άκρως απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας του, αλλά και για τον άνθρωπο που οφείλει την καλλιτεχνική του πορεία, όπως αναφέρει το zappit.

«Την πρώτη φορά που τραγούδησα ήταν σε ένα βαπόρι που επιστρέφαμε από Νότιο Αφρική. Για 7 χρόνια αισθανόμουν ότι με είχαν στην “απέξω” τα media, αυτό ίσως να με έκανε να πω τα παρατάω. Δεν έβαλα και το γάτο μου να κλαίει γιατί ήξερα την αιτία και είχα κατανοήσει και την αιτία που γινόταν αυτό. Έχω κάνει συνεργασίες που δεν έχω περάσει καλά γιατί ήταν αγύριστα κεφάλια, αυτές τις συνεργασίες τις αποφεύγω ή τις σταματάω. Δε θα κάτσω να διαφημίσω ένα τραγούδι και να κάνω πλύση εγκεφάλου στον κόσμο.

Δεν είμαι διατεθειμένος να πουλήσω κανένα σπίτι για να κάνω επιτυχία! Πριν λίγο καιρό ήρθε η μητέρα μου στο μαγαζί και τραγουδήσαμε μαζί, ήταν ο άνθρωπος που με έκανε και αγάπησα το τραγούδι. Η μαμά μου ήταν αυτή που ερχόταν μαζί μου στα μαγαζιά όταν ήμουν μικρός, δεν μπορούσα να πηγαίνω μόνος μου και να δουλεύω, απαγορευόταν! Ο γιος μου έχει καλή φωνή και τραγουδάει μαζί μου, είναι πότε θα το πάρει απόφαση και θα ασχοληθεί με αυτό! Ο γιος μου είναι 1,96, το πήρε από μένα το ύψος», είπε μεταξύ άλλων ο Θέμης Αδαμαντίδης.