Η κάμερα του Happy Day και η Ελένη Μουστάκη, συνάντησαν τον Θανάση Πάτρα, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένεια του, για τα επαγγελματικά του, αλλά αποκάλυψε και πια εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει, όπως αναφέρει το zappit.

«Είμαι 17 χρόνια με τη γυναίκα μου. Στα 7 χρόνια είχαμε φαγούρα, μετά ξεκίνησε τον μπλάστρι. Η γυναίκα σου αν σε χτυπάει 3 φορές την ημέρα, ξέρεις εσύ τον λόγο! Η γυναίκα μου ήταν σταθερά διπλά μου σε σημείο παρεξηγήσεως. Ερχόταν συχνά στις εκπομπές που έκανα. Η κόρη μου τελείωσε την Α’ Δημοτικού, με αγαπάει γι’ αυτό ακριβώς που είμαι! Θα ήθελα να έχω 10 παιδιά, αλλά αργήσαμε να κάνουμε παιδιά και δυσκολευτήκαμε! Δεν μπορέσαμε! Πιστεύω ότι είναι μεγάλη ευτυχία για τον άνθρωπο να κάνει πολλά παιδιά!

Τα τηλεοπτικά μου αυτή τη στιγμή είναι σε ύπνωση! Έχω συζητήσει κάποια πράγματα, πάντα κατά καιρούς συζητάω, πάντα κατά καιρούς κάνω προσπάθειες και αποπήρες να κάνω πράγματα και σε μικρότερα κανάλια. Θέλω να έχω επαφή, από τη άλλη όμως είναι πράγματα κατά καιρούς που μου έχουν προταθεί, τα οποία δεν θα τα έκανα καλά! Έφυγα από το Epsilon και έμεινε η Αντελίνα γιατί δεν γινόντουσαν τα πράγματα όπως έπρεπε! Το θέμα είναι να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις και να είναι ξεκάθαρες οι εξηγήσεις, δηλαδή όταν λες κάτι, να το κάνεις! Του Γιώργου Λιάγκα του ταιριάζει το πρωινό. Θα ήθελα πολύ να κάνω την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου! Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν είναι για πρωί, είναι πιο βραδινός τύπος!»