Ξεχώρισε η μπύρα Ammusa του Πατρινού Γιώργου Ντάνου σε έναν ακόμα μεγάλο διαγωνισμό γεύσης και ποιότητας που συμμετείχε. 

Η αγαπημένη μπύρα που αναδεικνύει την αξία του συγκεκριμένου ποτού ως γαστρονομικού προϊόντος, πήρε μέρος στον διαγωνισμό Olymp Awards - Food and Drinks Competitions. Στο διαγωνισμό αυτό, συμμετέχουν δεκάδες προϊόντα που έχουν να κάνουν με το χώρο των τροφίμων και της γεύσης από όλη την Ελλάδα. 

Είναι ένας διαγωνισμός στον οποίο παίρνουν μέρος τυριά, μέλια, χυμοί και πολλά είδη ακόμα, που έχουν να κάνουν με την παραγωγή, στο χώρο των γεύσεων και της γαστρονομίας.

Η ανώτερη βράβευση σε αυτόν το διαγωνισμό για ένα είδος ήταν το πλατινένιο βραβείο. Η κριτική επιτροπή συμπεριέλαβε τη μπύρα του Πατρινού ζυθοποιού στη λίστα των μόλις 14 ειδών από τα εκατοντάδες που συμμετείχαν, στα οποία αποδόθηκε το πλατινένιο βραβείο του διαγωνισμού. 

Η Ammusa ήταν η μοναδική μπύρα που πήρε αυτό το βραβείο και φυσικά το γεγονός αυτό έκανε τον Γιώργο Ντάνο να αισθανθεί για ακόμα μία φορά περήφανος για το δημιούργημά του. Πρόκειται άλλωστε για την υψηλότερη διάκριση στο διαγωνισμό. Ο ίδιος έγραψε στο facebook τα εξής: 

"H Ammusa πήρε την υψηλότερη διάκριση κερδίζοντας το Πλατινένιο βραβείο στο διαγωνισμό γεύσης-ποιότητας Olymp Awards - Food and Drinks Competitions, συνεχίζοντας και μετά τη βράβευση στα Great Taste Awards 2018 το ταξίδι της στο κόσμο των γεύσεων. Η Ammusa αποδεικνύει ότι μία μπίρα δεν είναι μόνο ένα καλοκαιρινό ποτό, αλλά αντιθέτως έχει τη δυνατότητα να σου δίνει πλήθος γεύσεων και αισθήσεων".