Ο Πατρινός πρωταθλητής Δήμος Ασημακόπουλος μετά το πανελλήνιο κύπελλο Ελλάδας που σήκωσε, συνεχίζει την προετοιμασία του και ετοιμάζεται για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα, έχοντας κληθεί σε διεθνείς διοργανώσεις του εξωτερικού, εκεί όπου θα εκπροσωπήσει την χώρα μας φορώντας τα "γαλανόλευκα".

Ο πρωταθλητής του Σπάρτακου που αποτελεί εκπρόσωπο των πολεμικών τεχνών της χώρας μας, ένας αθλητής διεθνούς βεληνεκούς που τιμά με τις παρουσίες του και τα μετάλλια την Πάτρα, έχει ανάγκη την πόλη του και ζητά τη βοήθεια της. 

Ο Δήμος Ασημακόπουλος ξεκινάει την προετοιμασία του για να δώσει το παρών στα τέλη του Αυγούστου στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών του κόσμου, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στη Νότια Κορέα.

Πρόκειται για μια παγκόσμια γιορτή για τις πολεμικές τέχνες και ειδικότερα για το Muay Thai καθώς θα δώσουν το παρών οι μεγαλύτεροι αθλητές του κόσμου. 

Ταυτόχρονα με τους αγώνες θα υπάρχουν διάφορα events και δράσεις που θα αναδεικνύουν την κουλτούρα των πολεμικών τεχνών και του κάθε αθλήματος του μαχητικού χώρου.

Είναι μία εκδήλωση που ο Πατρινός πρωταθλητής δεν πρέπει με τίποτα να χάσει από τη στιγμή που του παρουσιάζεται αυτή η μεγάλη ευκαιρία, μία ευκαιρία που θα του δώσει τη δυνατότητα, εκτός των άλλων, να ταξιδέψει στην Άπω Ανατολή το όνομα της Πάτρας. 


Το World Martial Arts Masterships θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου με 6 Σεπτεμβρίου, στην πόλη Chung Ju της Νότιας Κορέας.

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα περιλαμβάνει όλα τα αγωνίσματα των πολεμικών τεχνών και όλες τις μορφές τέχνης που έχουν να κάνουν με τα μαχητικά αθλήματα. 

Ο Πατρινός πρωταθλητής του Σπάρτακου ξεκινάει την προετοιμασία του για αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και ευελπιστεί ότι η πόλη, οι φορείς και το κράτος θα βρεθούν στο πλευρό του. Πρόκειται άλλωστε για κάτι που έχει να κάνει με την Ελλάδα και τη χώρα μας. 

Οι φωτογραφίες είναι του Γιάννη Σπηρούνη.