Ακόμα και οι πιο μικρές παρασπονδίες καμιά φορά χρειάζονται στοιχειώδη τύχη για να έχουν αποτέλεσμα. Τύχη όμως φαίνεται ότι δεν διέθετε μια μαθήτρια που εξεταζόταν την Τρίτη, στο Αγρίνιο στο μάθημα της Βιολογίας των Πανελλαδικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews, η κοπέλα που έδινε εξετάσεις σε σχολικό συγκρότημα του Αγρινίου, παρότι προερχόμενη από άλλη πόλη της Αιτωλοακαρνανίας, έκρυψε το κινητό της τηλέφωνο -με αδιάβροχη θήκη- στο καζανάκι της τουαλέτας του σχολείου.

Δεν μπορεί κανείς να ξέρει πόσες φορές κι αν έκανε χρήση της παρασπονδίας της αλλά η ατυχία που ακολούθησε ήταν μνημειώδης! Το συγκεκριμένο καζανάκι φαίνεται να έσταζε και βρέθηκε κάποιος να ζητήσει να σταματήσει η διαρροή.

Όταν κάποιοι άνοιξαν το καζανάκι για σταματήσουν το νερό που έτρεχε έπεσαν πάνω στο συγκεκριμένο τηλέφωνο. Στην αστυνομία παραδόθηκε η συσκευή ωστόσο γρήγορα έγινε γνωστή η κάτοχος του.

Όπως έγινε γνωστό η κοπέλα παραδέχτηκε ότι είχε τοποθετήσει το κινητό της στο συγκεκριμένο σημείο με αποτέλεσμα να μηδενιστεί.