Η Δανάη Παππά μετά το τέλος των γυρισμάτων του «Τατουάζ» την προηγούμενη εβδομάδα θέλησε να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής στο εξωτερικό, προκειμένου να ξεκουραστεί και να αλλάξει παραστάσεις. Μπορεί να λάτρεψε τον ρόλο της «Άννας», αφού υπήρξε η αφορμή για να συστηθεί στο κοινό και να ξεκινήσει την καριέρα της στο χώρο της υποκριτικής, όμως τα εβδομαδιαία ταξίδια στην Κύπρο και τα πολύωρα γυρίσματα την κούρασαν αρκετά. Συνεπώς, αυτό το ταξίδι ήταν ότι ακριβώς χρειαζόταν.

Η Δανάη Παππά επέλεξε να επισκεφτεί το Άμστερνταμ, καθώς πέρα από την επιβλητική αρχιτεκτονική και την λαχταριστή κουζίνα φημίζεται και για τα εντυπωσιακά μέρη. Η όμορφη ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη τους ταξιδιού της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες βόλτες της στην ολλανδική πρωτεύουσα.

Ωστόσο, η Δανάη Παππά δεν αποκάλυψε τον συνοδοιπόρο ή τους συνοδοιπόρους του ταξιδιού της. Τους τελευταίους μήνες η ηθοποιός είναι σε σχέση με τον μετρ του Κωνσταντίνου Αργυρού, Λάμπρο Λάζαρη, και ενώ αποφεύγει οποιοδήποτε σχόλιο γύρω από την προσωπική της ζωή, εκείνοι που τους γνωρίζουν καλά μιλάνε για έναν μεγάλο έρωτα.