Για το θέμα της πιθανής μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στην Νάπολι, μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις!

Ο ιδιοκτήτης των «παρτενοπέι» φαίνεται πως δεν έχει την καλύτερη γνώμη για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, λέγοντας πως έχει προβληματικό χαρακτήρα, ενώ υποστήριξε πως τα 36 εκατ. ευρώ που ζητάει η Ρόμα είναι υπερβολικά.

«Δουλεύουμε πάνω σε αυτό επειδή ο Αλμπιόλ έχει εκφράσει την επιθυμία του να μη συνεχεία στη Νάπολι. Σήμερα υπάρχουν δυο προβλήματα που πρέπει να ξεπεράσουμε. Το ένα αφορά τον χαρακτήρα του Μανωλά επειδή μου έχουν πει πως πολλές φορές νευριάζει και εμείς θέλουμε ήρεμους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια και μετά είναι η Ρόμα που βρίσκεται σε μια νέα φάση με νέο προπονητή και νέο τεχνικό διευθυντή. Οπότε πρέπει να δούμε την τιμή που θα τον πάρουμε γιατί μιλάμε για έναν παίκτη που αρχίζει να χάνει την αξία του επειδή στην ηλικία που είναι δεν μπορείς να τον μεταπωλήσεις.

Είμαι πρόθυμος να επενδύσω κάποια χρήματα αλλά η τιμή πρέπει να είναι μικρότερη καθώς αν υπολογίσουμε και το υψηλό συμβόλαιο του παίκτη είναι ξεκάθαρο ότι πάμε πολύ ψηλά απ' όσα υπολόγιζα για τον Μανωλά. Στην ηλικία που είναι θα έλεγα ότι κοστίζει λιγότερα. Υπάρχουν συγκεκριμένοι πρόεδροι που θέλουν να αγοράζουν ποδοσφαιριστές από μένα στη μισή τιμή απ' όσο μου έχουν πουλήσει κάποιους παίκτες. Με την Ρεάλ Μαδρίτης για παράδειγμα είχα φτάσει σε συμφωνία μέσα σε τρία λεπτά για τον Ιγκουαίν», ανέφερε ο Ντε Λαουρέντις στο «Radio Kiss Kiss Napoli».

Παράλληλα τοποθετήθηκε και για τον Χάμες Ροντρίγκες, λέγοντας πως από τη στιγμή που τον θέλει ο Κάρλο Αντσελότι, θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τον φέρει στη Νάπολι.

«Έχουμε πει ότι πρέπει να πάρουμε δυο φουλ μπακ και έναν στράικερ. Ο Χάμες είναι μια επιθυμία του Αντσελότι αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζει 100% στις ανάγκες μας. Φυσικά και δεν μπορούμε να αμφιβάλουμε από τη στιγμή που ο προπονητής μας τον γνωρίζει καλά και είπα "ας το προσπαθήσουμε, ακόμα και αν είναι ακριβός.

Ο φίλος μου Ζόρζε Μέντες θα μιλήσει με το Μίνο Ραιόλα και θα δούμε τι θα γίνει. Έχουμε τον Μίλικ ο οποίος είναι υπέροχος, έχουμε τον Μέρτενς ο οποίος είναι υπέροχος, έχουμε τον Γιουνές ο οποίος είναι υπέροχος. Έχω πει πως πρώτα απ' όλα πρέπει να πουλήσουμε και μετά να αγοράσουμε. Τώρα είμαστε σε μια φάση όπου κοιτάμε την αγορά και από την 1 Ιουλίου θα πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι και να τελειώσουμε τις διαπραγματεύσεις. Όλα αυτά θα συμβούν μόνο σε περίπτωση που θα έχουμε πουλήσει όποιον δεν χρειάζεται ο Αντσελότι. Επαναλαμβάνω ο Χάμες είναι ένας ακριβός ποδοσφαιριστής αλλά αν πρέπει να κάνουμε μια θυσία θα την κάνουμε. Για έναν παίκτη μπορεί να γίνει», κατέληξε.